Födelsedagsfika!

Finaste Karin fyller hela 27 år idag så vi var bjudna på fika o de tackar vi inte nej till. Eftersom varken jag eller Marica äter smörgåstårta så åkte vi förbi Max först. Hemma vid Karin blev de en massa bus och god fika.


Morsdag!

Robin och Isabelle hade planerat en mysig dag för min skull men de blev inte riktigt som de skulle eftersom Robin inte mådde så bra idag.. Han hade bland annat bokat bord på Bruna dörren i Ljugarn o även bjudit in mina föräldrar, skulle få sovmorgon och en riktig lyx frukost m.m. Det kommer fler dagar som vi kan göra sånt på, de blir inte alltid som planerat. Förmiddagen spenderade jag och Isabelle hemma vid min kära mor och de är aldrig fel. När Robin kände sig bättre så åkte vi till Svämmo där de blev grillat, alltid lika gott!

Grattis kära vän

Jag och Marica har jobbat ihop sen 2006 då jag började på bageriet. Vi blev inte vänner på en gång, de dröjde några månader innan vi verkligan fann varandra, men sen dess har vi varit bästa vänner. Vi har gått igenom otroligt mycket ihop, både gott och ont men har alltid funnits där för varandra. Vi jobbar ihop så vi träffs varje vardag men vi hörs ändå av på helgerna. Hon är en av mina bästa vänner, och jag o Robin är faddrar för en av hennes fina söner. Älskar dig gumman, och ett stort grattis i efterskott (Tack för fikat idag)

Mys dag

Idag fick jag och min dotter lite egentid här hemma och de var härligt att bara vara hon och jag. De var tråk väder ute med regn så vi fick stanna inomhus och bara mysa. Vi tog fram pennor o papper och lyssnade på Astrid Lindgren låtar, byggde med lego, läste böcker o massor annat. Mys dag helt enkelt!

Finaste i mitt liv!


Härlig kväll i gravarna

Tog en promenad till Östergravar med en pizza i handen och skulle möta upp mina föräldrar. Satt vid lekplatsen på en filt och Isabelle kunde springa fritt och leka o dra mommo och moffa i handen för att gunga för 100:e gången. Väldigt mysig kväll :)

Dagis inbjudan

Isabelle fick ett vykort av för oss tre okända kvinnor och bjöd in henne o hennes föräldrar på en titt hos förskolan Forellen, avdelning Räkan. Blev väldigt glad när jag läste de handskriva kortet och ser mycket fram emot de.
Ska bli kul att träffa hennes fröknar och dom andra barnen o så klart deras föräldrar.
Jag hoppas verkligen att Isa kommer att trivas där och känna sig trygg bland personal och andra barn. Hoppas att dagis blir något hon ser fram emot och vill berätta o visa allt hon har lärt sig.
Det blir ett nytt kapitell i vårat liv och de kommer innebära stora förändringar men de välkomnar vi så gärna!

Helt underbart att komma hem och maten är ...

imag0509-1 (MMS)

Helt underbart att komma hem och maten är färdig, han är duktig min man! Tog en promenad in till öster för att kolla på byxor till mig men hittade icke. Gick förbi lekplatsen i gravarna o lekte en stund, hon är go våran tjej!


Tog en promenad hem till mina föräldrar dä...

imag0505-1 (MMS)

Tog en promenad hem till mina föräldrar där de bjöds på fika och lite vin. Vi gick ut o satt oss vid lekplatsen och bara njöt av värmen. Tack för ikväll fina ni!


Helt plötsligt blev de sommar, ÄLSKAR DET!

Lekte vid den lilla lekplatsen vi har nere på gården.
Åkte till Jonn Jonn o grillade i det underbara vädret, älskar det här!!

Våran underbara lördag!

Så jäkla bra att vi har två balkonger här hemma, så vi kan sitta och njuta både morgon middag och kväll! Äta frukost ute måste vi göra fler lediga dagar.

 

Cyklade till en lekplats vid Lilla elefant och lekte gärnet

 

Var i Tingstäde på fika hos en kollega som fyllde 40 i veckan.

 

När vi kom hem så var faster Frida här och vi åt mat sen tog vi en promenad och hamnade visst på Glassmagasinet.


Sitter på balkongen och äter mat och bara ...

imag0495-1 (MMS)

Sitter på balkongen och äter mat och bara njuter. Snart blir de en film och lite popcorn. Får se om jag orkar se hela filmen..


Min lediga dag i Lye

När jag och Robin åkte ut till Lye var jag nästan lite pirrig i magen, saknade min tjej så mycket och längtade tills jag hade henne i min famn igen! När vi var framme var dom ute och lekte och hon kom emot oss och jag fick en stor kram. Efter några sekunder fortsatte hon med sitt och verkade inte bry sig så mycket om att hon har varit utan oss i nästan ett dygn.
Hade en mycket trevlig dag/kväll med svämmo, Frida och Jonn :)


När jag kom hem ifrån jobbet hade min dott...

imag0492-1 (MMS)

När jag kom hem ifrån jobbet hade min dotter redan åkt iväg med sin faster hem till fammo i Lye. Så jag och Robin kunde avnjuta tacos i lugn och ro, bara han och jag. Senare tog vi en promenad till öster eftersom mannen min hade fixat så vi skulle se på bio, det blev The dictator. Väldigt flummig film som var riktigt rolig men ibland var de bara löjligt. Har man tråkigt en kväll kan ni lätt se den. Avslutade kvällen med musik, alkohol och en omgång Bonk. Har inte spelat de på många år så de tog ett tag innan jag kom på hur de gick till. Nu är de dags att sova och njuta av att inte vakna av en klocka eller en unge som vill busa kl 7..


Svårt att lämna sängen med denna tjej brev...

imag0490 (MMS)

Svårt att lämna sängen med denna tjej brevid mig.. Hon fick feber igår men är bättre nu på morgonen, hoppas hon slipper bli sjuk.


Stod fina blommor på bordet när jag kom he...

imag0487-1 (MMS)

Stod fina blommor på bordet när jag kom hem ifrån jobbet, Isabelle fick dom av gammelfarmor idag!


Galgberget

Äntligen har mina föräldrar kommit hem ifrån deras semester i Götet vid min bror och så klart var dom i Ullared o handlade en en massa fint till Isa som hon älskar! Den kommer bilder en annan dag på allt fint.
Avslutade kvällen med att grilla korv på Galgberget och njöt av den fina utsikten. Helt otroligt att vi bor bara två minuter ifrån detta, älskar de!

Brissund

I förmiddags åkte vi till Brissund och tog en mysig promenad längs vattnet, helt underbart ställe. Synd att vi inte tog med oss mat så hade vi kunnat luncha där och stanna nån timme till.


Äntligen nytt inlägg

Jag har inte bloggat på flera dagar eftersom jag inte har vetat vad jag ska skriva så därför lägger jag bara upp lite bilder nu. Ska bli bättre...
Ska hem till mommo och moffa på övernattning
Snälla lyft upp mig..
Ser på Panda på tv, roliga figurer
Isabelle och Fridas nya grej
Var hemma vid Marica och ungarna i torsdagskväll och åt hemmagjord pizza. Karin och ungarna var också med så de var fullt hus och en massa spring och bus med ungarna.
Tog en promenad i kylan till "Gamla flyplatsen" för att gå på bakluckeloppis och fyndade en ny jacka till Isabelle
En fin tjej behöver fina sängkläder så vi röjde runt på jysk efter de och vi hittade två set. Isabelle ville tydligen ha det mesta som fanns i affären så hennes mamma fick städa upp..
Youtube är underhållande att se på, vet inte vem som gillar disney klippen mest, Isa eller hennes pappa..?

Vi blev utkastade medans Robin städade kla...

imag0469-1 (MMS)

Vi blev utkastade medans Robin städade klart lägenheten. Mysigt men kallt ute. Nu ligger jag på soffan och har ont i huvudet.. :(


Mammas dator är jätte rolig att leka med!

imag0432 (MMS)

Mammas dator är jätte rolig att leka med!


En vanlig dag...

Jag är en person som vill ha ordning o reda hemma, de ska inte ligga en massa grejer framme och skräpa. Det har självklart blivit en annan sak sen vårat barn kom till världen men känslan finns kvar i mig när jag ser ett bombnedslag. Jag är likadan på mitt jobb så jag plockar en hel del varje dag men de finns inget stopp på de så de blir väldigt utmattande.

Visst att de är bra att jag vill ha ordning runt mig men de är så jobbigt när de ibland känns som om jag är ensam om de. (Jag vet att de är många andra som fixar, skriver bara som de KÄNNS för mig) Då blir jag irriterad och sur när jag ser en del som är så jävla lata och bara skiter i allt.

Jag har många dagar när jag säger till mig själv att jag ska bara skita i de och köra på som alla andra men klarar de i en timme eller två sen går jag tillbaka och städar undan. Jag vet att många tänker nu, de är väl bara o skita i det men jag klarar de inte...

Jag tänker ofta på ett logiskt sätt och då tar jag för givet att alla andra omkring mig också gör det men de är inte alltid fallet. Då blir jag frustrerad hur dom inte kan förstå de och går o surar en stund. Om jag lämnar en position på mitt arbete så städar jag upp någerlunda efter mig för att de ska kännas bra för nästa person att ta efter mig. De ser jag som en självklarhet och därför tänker jag inte ens på de, de sker av sig självt. Vet inte hur många gånger jag står helt paff och undrar hur den här personen tänkte där.

Jag vet ju innerst inne att de som är logiskt för mig behöver inte vara logiskt för en annan men kan inte inte sluta att irritera mig. Jag gillar inte den personen jag är när jag blir irriterad men vet inte hur jag ska göra för att sluta o bry mig om sånt som många andra skiter i.

Jag vill vara en sån person som bara gör de som jag måste göra och inte anstränga mig mer än nödvändigt. Vill kunna strunta i allt de där onödiga som bara gör mig irriterad och sur.

Jag vill vara en glad tjej som lever för nuet och inte tänker på en massa onödigt som egentligen inte är mitt problem. Vill gå en hel dag utan att irritera mig på att folk inte tänker och gör som jag, o bara vara glad för de underbara jag har i mitt liv.



Bio

Hade bio biljetter som skulle gå ut i datum nu i veckan så jag ringde hem min mamma så hon kunde ta hand om Isabellle medans vi var iväg. Dom hade en mysig kväll på lekplatsen o en massa bus här hemma innan de var dags att sova.

Filmen vi såg heter "The hunger games" Riktigt bra film som jag tipsar er att se. Älskar att se på bio och att äta deras super goda popcorn.


Äntligen fredag!

Och den bästa fredagsmaten är ju självklart pizza så de fixade Frida hem till oss. Efter Isa somnade tog vi fram Play doh leran och började knåda o rulla till fina figurer. Frida var grym så jag har mycket kvar att lära mig :)

Vi såg sen på "We bought a zoo", en mysig och härlig film!







Fammomys och Grillat i innerstan

Robin mår inte riktigt bra ännu så han lämnade Isabelle till sin mamma idag så han kunde få lite lugn o ro här hemma så han kan vila upp dig. Farmor hade inget emot de så dom hade en mysig dag i Lye och jag hoppas de blir många såna till.






Frida körde hem henne till oss på eftermiddagen och då åkte vi vidare till hennes place o grillade hamburgare.








Shoppa på ÖoB

Egentligen så var vi lediga ifrån jobbet idag men vi hade möjligheten att jobba lite extra så då passar jag på att tjäna lite mer pengar. Vi var bara 7 pers så de blir lite mysigare stämning men vi jobbade på som om vi var full bemanning. När vi lämnade bageriet vid kl 15 åkte jag med Marica till Öob för att shoppa loss till hennes nya place. Hon behövde en del, typ ALLT så vi fyllde en vagn med råge.


Så ja!

Det blev en lugn valborg för våran del och ingen eld heller. Hämtade hem mat ifrån Joda och satt på balkongen och glassade i solen. Tog sen en promenad till havet och kastade lite sten och vinkade till alla som gick förbi istället. Det var helt underbart väder men lite småkyligt vid vattnet så vi var hemma efter en timme igen.






RSS 2.0