...

nu har vi äntligen fått hem de schema som kommer att gälla. för mig kommer de bli jätte sköna första fem veckor. för jag kommer nog inte behöva jobba ngt av kvälls skiften då. eftersom jag ska på utbildning i fem onsdagar så kan jag ju inte jobba kväll på måndagen eller tisdagen. så bra för mig!
den 12/4 börjar detta, en ny del i mitt liv. och då börjar jag kl 8 - 17.
imorgon skulle jag egentligen börja 8, men vi fick alla börja en timme tidigare, och självklart gå hem en timme tidigare. så de blir 7-16 för mig
sen är det långledigt!!! fan vad skönt =)

såg att Robin har fått hem sin deklaration, men min har inte kommit ännu. men jag har redan kollat på internet så jag vet att jag får tillbaka iaf. ska bara sätta mig ner och kolla hur många dagar jag har jobbat så jag kan lägga till milersättning.

Robin är ute i Tingan och ska cykla. han är duktig som håller på så där. att röra på sig. jag vill verkligen jag me. men jag är så otroligt lat! skit jobbigt. men ska sätta igång nu snart.....

jag kom på igår att jag villa klippa och färga håret innan påsk. men de kommer inte att hända tyvärr. sax och kam hade ingen ledig tid. men så blir de när man inte tänker framåt.



jag skriver kanske lite mer sen!


Lite bilder från mars!






Mitt fina halsband jag har fått av Robin. Plattången har jag köpt själv!




Näääääärbild!


En sån facebook nörd jag är så måsta jag kolla innan jag ska iväg! snälla hjälp mig ngn...


För vi har en Toyota, för vi har en Toyota!! Vi ska ta en fin bild på bilen nu när de är sol!


hörde ett konstigt ljud ifrån köket. så här såg de ut..




Mmm! Jätte goda drinkar!


Jag har somnat i soffan igen!


och igen!


Första solningen på balkongen för detta år. dock med mer kläder på en vanligt!

Så kan de gå!

japp, jag har nog bestämmt mig! jag ska bli chef! eller iaf förman. har märkt det mer och mer nu varje dag att många, mest av dom nya, kommer och frågar mig hela tiden vad dom ska göra. hur dom ska göra, när dom ska göra osv.
fast vi alla har fått veta vad som gäller i te.x produktion så kommer dom iaf fram till mig. och oftast så vet jag ju. och kan se lite framåt vad som ska göras. på ett sätt är de kul. men ibland är de lite jobbigt när jag själv är stressad och inte riktigt har koll.

men jag tycker att jag ska få ngn feedback på de ngn gång av mina förmän eller chefer att jag tar sånt ansvar men de händer sällan!
och så borde jag få mer lön! :D men de händer inte.

ni får inte tro att jag klagar. de gör jag verkligen inte. men att jag har blivit en sån här människa var de sista jag trodde.

jag har alltid varit den tysta, blyga och rädda. men nu är de helt annat! och de är väldigt spännade =)

En väldigt lugn söndag!

blev lite förvirrad imorse. kom på ett litet tag efter jag vaknade att man ska ställa om klockan. men frågan är vilka som gör de själv.. datorn, mobilen, väckarklockan osv. men alla klockor utan den i köket hade ställt om sig. var tvungen att kolla på 4an på tvn.

kollade runt lite på
www.hemnet.se och såg att de har kommit in lite fler lägenheter. hittade en jätte bra, fin och låg bra. men så kostade den 1 750 000 tror jag. och de är mycket pengar. men jag vill ha den. men nu efter vi har köpt bilen så vet vi inte heller hur mycket vi får låna, Robin får ringa banken och kolla!

somnade lite lätt på soffan idag. är lite sliten.. inte så kul när man vaknar till och har dregel i ansiktet.. men så länge de är på mig själv och inte Robin är de okej.

jag måste ringa till arbeterrörelsenshus imorn. jag ska ju börja kursen för att bli skyddsombud nu i April, så jag ska hämta lite böcker innan som jag ska läsa igenom. men de stod att jag kunde hämta de mellan 8.30-12-30.. hmm.. kan bli lite svårt eftersom jag jobbar två och en halv mil därifrån. så ja får ringa och fråga om en annan tid. hur kan man bestämma sånna tider?
börjar bli lite nervös inför de här nu!! och jag är den enda tjejen som ska vara med och de gör mig ännu mer nervös. sen är alla utom jag och en till inom metall. känner sig lite utanför kanske..
men de blir nog bra!

www.tankafett.se har blivit knäpp.. hemsidan finns typ inte längre. ngn som vet varför?

nej nu vill jag komma på vad vi ska äta, få de överstökat sen mysa lite i soffan framför en film!


Haha.. Lite roligt!


Nu är det fest!

Skål mina kära vänner och familj.
nu är de lördag på riktigt!
jag fick en röd söt drink av Robin!
riktigt god.
nu ska jag fixa i ordning mig sen ska jag bort till Daniel!


Japp, då är jag hemma i soffan igen!

skrev igår att vi beställde pizza ifrån Gråbo. oj vad besviken jag var när vi kom hem och öppnade. jag hade äckliga jävla räkor på min pizza! hatar hatar hatar! och Robins pizza var inte heller god...

men

jag hade en riktigt trevlig kväll igår med dom fina flickorna! trodde faktiskt att vi alla skulle sitta tysta och bara se på filmen som vi alla älskar men nej! tror vi alla blev som 13 igen! mycket skratt men de är underbart.
tycker om att skratta!!
när filmen var slut fick jag ta mig hemåt och träffa min man lite. såg lite på tv sen somna jag i soffan i hans famn. riktigt mysigt!

var inte så laddad att vakna imorse. hade gärna kunnat sova tre timmar till men när jag väl kom upp så tog de inte så lång tid innan jag blev pigg.
hade jätte trevligt på jobbet som vanligt på lördagar. förhoppningsvis var detta sista lördagen jag jobbar nu på ett bra tag. när skiftet sätter igång efter påsk så lär de nog inte bli mer. hoppas jag.. jag har inte sagt nej en enda gång faktiskt. men jag behöver vila snart känner jag..

nu ska jag in och lägga mig i ett bad tror jag. läsa en tidning och bara låta min kropp slappna av.
börjar bli hungrig. vet inte riktigt vad jag vill äta.. men är sugen på kyckling.

ha en trevlig lördag!                                                         glöm inte att rösta på bikinin!!!!! :D

RÖSTA!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!




om ni som läser min blogg går in och röstar på denna bikini en gång varje dag så kommer jag garanterat att vinna!! =)


Underbar dag!

det har varit en riktigt bra dag att vara ledig på.
först var jag lite uttråkad men då tog jag fram wii fit och spelade lite. sen såg jag de man måste göra när man är sjuk eller ledig. "våra bästa år".. men de har nästan inte hänt ngt sen jag såg sist. och de var typ i julas..


sen kom Marica och Adam upp förbi en sväng innan vi drog vidare till stan. gick och kollade lite kläder.
Adam klämde på skyltdockor och underkläder. =) sen de bästa på hela dagen, åt på Max!

hittade inte så mycket men de är kul att bara kolla. var väl inte de roligaste att testa kläder när Adam sprang in och ut genom omklädningsrums båset.. :P


väl här hemma igen så slappade vi mest. öppnade upp balkong dörren i detta underbara väder. nu är verklugen våren här!!
Adam gav bort sin napp till grannen, får se om dom uppskattar den.
Robin kom hem tidigt idag så han fick oxå vara med och leka ett tag. han har jobbat hårt idag stackarn..


ringde precis gråbopizzan och beställde varsin pizza till oss. sen ska jag lämna Robin själv och gå över till grannen Karin och se på film. Marica och Maria ska oxå dit. mysigt med en tjejkväll så där.
men de kommer inte bli allt för sent, eftersom jag ska jobba imorn bitti igen.


                                                            Ha en riktigt bra helg!!

Oj vad jag är trött!

riktigt jobbigt att gå upp så här tidigt på en vardag!!
 haha..
nej de var faktiskt riktigt skönt att sova till kl 9 medans dom andra redan är på jobbet och äter frukost!

men frågan är vad jag ska hitta på nu?
ska träffa Marica och Adam lite senare.

Grattis till Angelica som fyller år idag!
hoppas du får en underbar dag så ses vi kanske imorn!




Helt jävla sjukt.............................!


=)

torsdag idag. jag gillar torsdagar! o denna torsdag är ännu bättre eftersom jag är ledig imorn! ska bli så otroligt skönt alltså! när Robins klocka ringer där innan kl 6 kan jag bara vända mig om och somna om! =)

idag har jag varit duktigt. lagade jätte goda kotletter, potatis och sås! helt själv dessutom. de brukar min man annars göra men han var ute och motionerade så jag fick fixa maten. och de blev riktigt gott faktiskt.

Robin har precis varit nere med första omgången tvätt. blir nog två maskiner till, minst.

men vad ska man göra mer ikväll då? är ju lite trött samtidigt som jag är rastlös. kanske gå en bit i mörkret?



ni är jätte välkomna hem till oss och äta våfflor, grädde, glass, sylt eller precis hur ni vill ha dom. vi bjuder! =)

Jo!

jag glömde att skriva en sak sist.

fick en pressent av Robin idag.

ett våffeljärn!!

så nu ska de ätas våfflor!


ONT!

jag har jätte ont i huvudet.. började redan igår när vi satt på mötet halva dagen. men jag trodde de berodde på de, att vi satt i ett litet rum med dålig luft. men så vaknade jag med de imorse med..
så jag tycker de är jätte synd om mig......

fick vårat paket idag! gick faktiskt väldigt fort. så nu kan vi ta med kameran ut o ta en massa kort. sen ett roligt stativ oxå. sen en mobil laddare jag kan ha i bilen.

Nikon CF EU04

Bendable Tripod Hefts Heavy Load

Se hela bilden



















på tal om inget! gud vad jag hatar att fila mina fötter!! hatar hatar hatar de. det är så obehagligt..

Maxi maxi maxi!

nu har vi haft de efterlängtade mötet med fackgubbarna. det gick inte riktigt som jag ville men vad ska man göra då.. men vi får se hur de blir när vi väl sätter igång med skift jobbet. de kanske blir jätte bra!
men jag vill dra igång med de nu så jag slipper gå och tänka på de hela tiden.

så denna dag jobbade jag inte så mycket. satt mest på möten, tre stycken faktiskt. men jag gör ju de för bageriets skull. och de är intressant o jag lär mig!

jag fick en 10% billigare lapp av Agnes förra på Ica Maxi. de var just idag mellan kl 19-21 så de var ju ett måste och gå o handla. så vi passade på att köpa en massa kött.
och så hittade jag de bästa, ett par stövlar. gummistövlar!! har nog inte ägt ett par stövlar sen jag var barn..
men dom var jätte fina. så nu hoppas jag på mera regn så jag kan ut och använda dom!


Ops....

när jag vaknade imorse av att Robin höll på att klä på sig undrade jag vad klockan var. han svarar 10 över.
jag frågar 10 över vad? för jag var helt säker på att det var söndag.. FAN!
men när när de var dags för mig att gå upp var jag säker på att det skulle bli en bra dag. men då ringer en kille från jobbet och frågar var jag är.. men jag börjar inte förens 8 svarade jag.
nej du börjar 7 idag, visste du inte de..? FAN..
var alltså ingen bra början.. men sen rullade de på jätte bra!

eftersom jag är/ska bli skyddsombud så ska jag vara med när ny maskiner kommer. och vi har fått en ny diskmaskin vi ska ha i diskrummet. (äntligen) så jag fick vara med när dom testade den. och fick lära mig hur den fungerar. så de var skönt att komma iväg lite.

sen skulle jag in på kontoret och vara skyddsombud igen. en kille har ramlat och skadat sig för ngn vecka sen. så de skulle skrivas rapport om som ska skickas in. de tog väl lite över en timme.

så när jag väl kom ut i produktion igen var de fullt ös. så jag fick hoppa över min eftermiddagsfika.. stackars mig!


så de var lite om min dag på jobbet. ber om ursäkt om de skrivs mycket om jobbet, men jag vet att vissa är väldigt intresserade av vad som händer där. detta är för er! ni andra.. ni får vänja er! =)


Ny serie jag kan se!

kollade runt på tvn och hamnade tillslut på MTV. det har precis börjat en serie som heter "Jersey Shore"
vet inte riktigt vad den handlar om men de är en massa ungdomar som bor i ett hus tillsammans. och de enda dom kommer att göra är att festa och ha sex! och jag tycker det är skit kul att se så de är perfekt!

imorgon är det jobb igen. då ska jag ringa fackgubben oxå och se hur de blir med skiftillägg och så.

nu börjar det igen! puss

Äntligen!!!!!

nu har jag betalat av min Seat!! fan vad skönt!

                                                                             nu kan jag sälja den och köpa en ny, så jag får ett nytt lån..


Shoppa!

nu var jag igång med att handla igen! men denna går är det inte kläder.
är på
www.netonnet.se och hittar lite roliga saker. men det vi ska beställa är faktiskt sånna saker vi kommer att använda som t.ex. en väska till kameran. men sen hittade jag annat roligt som vattenballonger osv. =)

kl 15 ska vi vara hemma vid mamma och pappa. men vi tänkte ut och åka en bit innan men varför är det inte sol?
när det väl är helg kan man hoppas på fint väder!

ska komma på vad vi ska äta denna vecka.. har ni några förslag?

Våfflor!

idag ska vi hem till mamma och pappa och äta våfflor!
ska bli så himla gott.
har varit jätte sugen på det ett tag nu.
så det är perfekt!


Fan vad grymma vi är!

det var ganska segt att gå upp imorse. så det var väldigt skönt att kunna halvsova i bilen ut. men väl ute så rullade det på jätte bra! hade riktigt kul. stereon var på med full volym! riktigt nice.

sen efter jobbet gick jag hem till Jonn och såg på när killarna spelade data. vikka nördar! ;)
sen åkte vi hem till svämmo i fin bilen. men jag hamnade bak av ngn anledning. men det var bra. fick jag känna på hur det var att sitta där med. och de var hur bra som helst.

när vi kom hem till svämmo hade hon och Mats redan fixat med maten. blev taco, såå gott.

sen när maten hade smällt ner lite så spelade vi sequence. sist vi spelade det där ute så vann jag och Jonn. så vi var ju tvugna att vara samma lag och se hur de gick denna gång. och tillslut så vann vi igen! :D
fan vad kul det är att vinna alltså. men dom var duktiga förlorare!

blev efterrätt, en riktigt god kladdkaka och grädde. undrar vem som har gjort dom underbara kladdkakorna?

såg lite på körslaget, det hade premiär ikväll. kännde igen två stycken så det var lite roligt.

sen åkte vi hem i god tid. riktigt skönt. är ganska trött faktiskt. men är ändå sugen på att se en film.
får se vad Robin har att säga om de..

hoppas ni har haft en härlig lördag! sov gott

Folk är ju bara för roliga!

då var jag hemma igen. har varit på Hamnplan 5 på after job med min fina vän Agnes. åt jätte god mat, drack klena drinkar men helt okej cider. hade en väldigt trevlig kväll. pratade massor av minnen.
vi kom på hur vi satt bara en meter bort ifrån de bordet vi satt ikväll, fast för över 4 år sen. vi var båda arbetslösa och hade inte mycket pengar. så då hade vi after job på Hp5 och sen innan kl 23 gick vi upp på munken, då det var fritt inträde. gud vad tiden går fort!

vi fick hem bilen idag. den är helt underbar och så otroligt fin! den tänker vi ha länge!

kom precis på att jag ska jobba imorn.. vill inte, vill inte.. har ställt klockan på 04.55..
det var egentligen jag som skulle köra imorn. men när Jörgen fick veta att jag skulle dricka ikväll så erbjöd han sig att köra. han är snäll han!

kanon kul!

träffade Karin ute! =)

höll på att supa bort mitt kort...

trasig toalett

otrevlig personal

god mat



god natt!

Fredag fredag fredag!

det är sån himla skönt känsla att vakna på morgonen och veta att det är fredag! allt blir så mycket lättare då!
jag har egentligen sovmorgon, kan sova fram till lite innan kl 7. men jag gick upp när Robin åkte iväg lite efter 6. det är jätte skönt att gå upp i tid och fixa iordning mig i lugn och ro. istället för att stressa som en dåre som jag gör annars.

men jag har inte den riktiga fredags känslan eftersom jag ska jobba imorgon oxå. men lördagarna går jätte bra. känns som om vi har mer kul är jobb då.
ni ska inte missförstå. självklart jobbar vi på som bara den. men vi har roligt samtidigt! =)

så hoppas vi att vi får hem bilen idag! den står klar borta på visbil, det är de där jäkla pappersjobbet som krånglar lite. så nu håller vi tummarna!

after job ikväll då! längtar som bara den efter en nachos tallrik. och en öl eller cider så klart.
hoppas jag ser dig Karin ute oxå på erat after mom :P

nu får jag klä på mig jackan och de. så mina kära samåknings kompisar inte blir sura på mig. tycker jag hör bilen...


mer bilder


Sööta Marica med man



en mysig middag för tre


våran fina granne kom över på mat och film.


Robin tycker om att ta närbilder


jag och Robin hade en egen bio hemma, billigare och mysigare


en äpple


ett blomma


ett blommor


nya ljushållare ifrån IKEA

Yes!

funderar på om vi ska gå på "hela hallen gungar", nästa lördag i Hemse.
jag har aldrig varit på det.
men har hört att det är så himla roligt.
så de kanske blir av.
ska prata lite med min man oxå och se vad han tycker.
då har man ngt att se fram emot iaf!
ska bara se om det går bussar eller om ngn stackars person vill köra på oss...

annars har det inte hänt så mycket.
jobba, duscha, mysa, äta och slappa.
en helt vanlig torsdag alltså.


Konstigt

då ska jag jobba 8-17 i en vecka nu. ska vara i doppen.
inte direkt min favorite station och stå på.
men vi har sovmorgon iaf!
vaknade lite tidigare än vanligt eftersom min mobil ringde.
så då har jag tid att sitta vid datorn i 5 minuter.
men de var helt dött på facebook..
konstigt..

undrar vad vi ska hitta på för kul ikväll,
kanske ringa ngn vän och se en film.
vet att vi ska äta tacopaj iaf,
då blir de alltid mat över.
finns säkert ngn som vill ha! =)

ha en bra dag! kramar


Positivt!

trodde att dagen på jobbet skulle vara pest och pina efter det som kom fram igår. men konstigt nog så var de bra stämning. det vi alla behövde igår var att komma hem till sina respektive och prata av sig.
så nu försöker vi se de positiva ur de hela. och de ska nog bli bra.

skrev upp mig på lördagsjobb. sen är de lördagen efter det oxå. men jag får tänka lite på de..

var ute och gick en promenad med kära Agnes idag. vi hade egentligen planerat att gå vid hamnen. men de var ju inte sol idag. de var lite trist, så vi tog promenaden här i vårat område istället. pratade om en massa roligt, och lite mindre roligt. bestämde lite mer inför fredagen då hon och jag ska ner på afterjob på hamnplan.

åt ngn pastasås och paprika o skinka idag. så klart pasta oxå. helt okej men inte jätte gott.

Robin är så himla duktig. är jätte stolt över honom. efter lite övertalning fick jag ut honom på cykeln. han cyklade i nästan 50 minuter. i backar t.om. duktiga han! <3

förde över lite pengar till Robin ikväll igen. snart snart är bilen avbetald. är bara 6500:- kvar! fan vad skönt!



Hjälp mig!

jag vill starta ett eget företag.
men jag vet inte vad jag vill göra.
vill sköta det mesta över internet, kanske t.om allt över internet så slipper man hyra lokal
jag vill säja ngt som många behöver
som inte finns så stor konkurrens på
som jag kan tjäna tillräckligt bra pengar på så jag slipper och jobba
så kan jag plugga istället



Fan fan fan fan fan...

jag visste att de var dåligt att vi skulle ha möte idag på bageriet. alla sa åt mig att sluta tänka så, tänk positivt. det är kanske ngt bra nu! HAHA NOOOOOT!

nu är de bestämt att vi ska börja jobba skift! och vi börjar med det efter påsk redan. så vi har tyvärr inte så mycket att säga till om. det är bara att gilla läget.

så den första börjar kl 6. det är trågaren och en förman. sen börjar vi "vanliga" kl 7 och 8. sen börjar nästa gäng kl 15.15 och 16.15. så de sista passet håller på fram till 00.50!

kul att komma hem halv 2 på natten. sen ringer Robins klocka innan kl 6. då sticker han iväg. så ska jag roa mig själv fram till 14.30/15.30

jag vill verkligen inte de här. nästan ingen annan som vill heller. bara en kille på jobbet som tycker det här är bra. och han är singel och vill spela golf! :P

men vi ska ha möte med fackgruppen och en fackgubbe. sen är väl cheferna med oxå. så vi får se om vi kan få det lite bättre för oss iaf.

lönen kommer ju bli lite bättre men de är fan inte mycket. och de är inte värt dom tiderna.
och så jobbar vi ju några timmar mindre än heltid, men ändå samma månadslön.


ska jag försöka se de positiva i detta nu då.......

jag får lite mer lön
jag kan träna på morgonen
när våren/sommaren kommer kan jag sola
kan se "våra bästa år" på tv!
kan hinna sakna Robin lite mer
får sovmorgon ibland

jaa, ngt mer kommer jag kanske på.




Funderar..

snart är de dags att lämna in hur vi vill ha semester. men jag vet inte riktigt ännu hur jag vill ha..
Robin ska ha vecka 28, 29, 30, och 31 tror jag det var. han har inget val det är bara att gilla läget.
och han får sin semester ersättning denna lön. så jag hoppas han kan spara dom så han får några pengar i sommar då.

jag vill inte ha fyra veckor, de räcker med tre. så då blir det nog 29, 30, 31. men egentligen vill jag inte ha under Sthlmsveckan. de är fan inge kul att ha semester då. det är fullt av dom jävlarna överallt på ön. då ska man åka iväg ngnstans.

hoppas att jag kan få dom veckorna jag ber om. sist var det lite problem, eftersom dom flesta vill ha samma veckor. så vissa fick ändra sin semester. men jag klarade mig undan de. så då åker jag säkert på de denna gång.



kom och tänka på ngt som svämmo pratade om för ngn vecka sen.
en utomlandsresa nästa vinter kanske,till Thailand.
det hade varit helt underbart!


Jag vill!




jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliteten på detta klipp. alla dom andra som var bra gick inte att bädda in.

men hur jäkla grym är inte han??

Ont, så ont!

har så himla ont i magen just nu! vem fan var de som kom på det där med mensvärk???
så, nu har jag fått de sagt, känns bättre nu!

är lite orolig inför morgondagen. alla förmän och så båda cheferna var på möte halva dagen kändes det som. sen fick vi veta att de ska bli möte med oss imorn. vi ska bli uppdelade i två grupper..
sen stod det att dom bjuder på smörgåstårta.. hmm... varför då helt plötsligt?
en av tanterna som är ledig varje tisdag fick byta sin lediga dag. för de var för viktigt och missa.

jag är ju så otroligt nyfiken så jag har gått runt och undrat hela dagen. men imorn så får vi se. hoppas att det kan vara ngt positivt denna gång!

har precis ätit upp maten, blev kyckling, couscous och curry sås. helt okej mat som sköter sig själv.

nu ska jag kolla rint lite på nätet, skriver kanske mer sen! heej!


Lite bilder från förr och nu


Agnes är så grym när hon röker! :P


Robin har tröttnat lite på att jag tar kort hela tiden..


jag tar kort när Robin tar kort! undrar vart vi är..


ganska stor bit kött! men oj vad gott


hmm.. får väl bjuda på den!


min soffa kan jag väldigt lätt somna i!


hemma vid mamma och pappa. här var inte Alice stor nej.. och då hette hon Zelda


det här var nog tre år sen. skulle ha en film kväll


jag som blond, väldigt ljus bild


var lite orolig för att Pysen skulle ta ner våra flaskor!


snälla Daniel hjälper mig att göra det fint i köket!


snälla mamma och pappa hjälper oxå till ibland. eller ganska ofta!


en tiiiiiger

Lite film mys med mig själv!

har mysat i soffan själv idag. det händer inte så ofta. tycker det är så tråkigt att se film själv. men de var helt okej faktiskt. såg "Precious". är ifrån 2009. riktigt hemsk film. den var jätte bra men jag mådde dåligt när jag såg den. att det verkligen går till så..


Nytt inlägg

jag vet inte ens vad jag ska skriva om melodifestivalen.. det är ju så hemskt hur Sverige röstar.. men vi får se, hon kanske tar hem allt i maj eller när det nu är! vi får väl hoppas på det iaf.
annars var lördagskvällen jätte bra. åt god pizza med goda vänner. såg på den skiten på tvn. sen såg vi lite på Bruce den allsmäktige. sen åkte vi hem runt 12 kanske. var ganska lagom då.

sov till typ 9 imorse. så skönt med sovmorgon! sen åkte Robin iväg efter frukosten. han skulle ut och tränings cykla med sin bror. får se när han kommer hem.

jag har varit och veckohandlat, sen städade jag hela lägenheten. och kastade in två maskiner tvätt.
så jag är jätte nöjd med mig själv. så nu vet jag inte vad jag ska göra..

så, det var en liten uppdatering om hur min lördagskväll och söndags förmiddag har varit!

Musik

bränner ut lite skivor till den nya bilen! vad jag längtar tills vi får hem den.
synd att man inte kan bränna ut musiken ifrån Spotify. hade varit jätte smidigt, jag har ju all min favorite musik där. men jag får gå igenom min musik mapp på datorn istället.

snart ska vi åka till affären och handla med oss mat och snacks till ikväll.
ska träffa våra kära vänner och umgås.
sen blir de att vi ska se finalen av melodifestivalen.
kan tyvärr inte skriva ut vilka jag vill ska vinna. för jag har ingen
aning, vet inte ens vilka som är med ikväll.

ne nu får jag fixa iordning mig. ha en trevlig kväll!

och föresten, Grattis Tillie som fyller år idag!


Blev inte som jag trodde..

skrev ju förut att jag ville ut i det fina vädret. men de blev inte riktigt så. har faktiskt bara legat här hemma..
och jag har såå tråkigt! har försökt att sysslesätta mig med allt möjligt..
lagade lunch, blev pannkakor
diskade undan så det blev fint igen
kollade lite på tv, skräp som vanligt
läste lite ur boken "om jag kunde drömma"
spelade wii, new super mario bros
kollade runt på nätet, bla facebbok, bloglovin, aftonbladet, hela gotland, hemnet, tanka fett
lyssna på musik

nu blir de ett bad och läsa antingen vidare i boken, eller ta en tidning..

Lunch!

Pannkakor till lunch!


Burr its cold in here!

Marica och Janne kom upp och hälsade på oss en stund innan vi skulle åka till Torgkrogen. gissa om vi var laddade! skulle bli så otroligt gott!
sen åkte vi ner till torget. aningens tidiga men vad gjorde de då tänkte vi. men vi får vårat bord och sätter oss. tar av oss jackorna. fy fan vad kallt de var! inte bara lite små kyligt. utan svin kallt. t.om Robin och Janne klagade. då är de kallt.
tillslut kom maten fram och vi kunde hugga in. de var riktigt gott faktiskt. men vi satt hela tiden och frös. så de förstörde ganska mycket. Janne och jag tog på oss jackorna på slutet..
sen blev vi nöjda iaf, och vi skulle åka hemåt. Marica och Janne körde på oss. så båda vi kunde dricka lite.
de var Maricas tur att köra hem. då var hon den enda som var nykter. de gick bra! nästan felfritt! =)
tack allihopa för en mysig men kall kväll! <3

vaknade vid typ halv 10 imorse. helt otroligt! Robin hade hängt för ett överkast vid fönstrarna för de lyser in så mycket. så de hjälpte iaf! får se vad vi ska hitta på idag.  de är sol så ngt vill jag göra ute!

FREDAG!

det finns (nästan) ingen bätte känsla än när man stämplar ut en fredagseftermiddag! äntligen fri!!

har precis gjort mig iordningen för kvällen. ska till Torgkrogen och äta filéfrossa med Robin, Marica och Janne.
ska bli såå otroligt gott alltså!! så de ser jag fram emot. sen att bara umgås och prata en massa med dom två jag umgås mest känns de som.
sen vet man inte, Marica kan ju föda när som. och då blir de nog inga sånna här middagar ute på ett tag. så det är lite speciellt. en på jobbet tror att hon kommer föda ikväll! vem vet...

Robins kära bror var här och fixade iordning sig. han ska på afterjob, så vi får se om han kommer sova här i natt.

mitt vin är typ slut. har bara rött vin och de dricker jag inte så himla ofta..
undar om de finns ngn som har massa vin hemma jag kan köpa? =)



ha en jätte bra kväll allihopa! de tänker vi ha iaf! pussss

Gilla gilla gilla!

denna dag har varit riktigt bra faktiskt! direkt efter jobbet så åkte jag och Robin bort till Visbil och skulle se hur de skulle bli med bilen vi har lånat hem. de slöt med att vi åkte därifrån.. med påskrivna papper om att bilen är våran!! bilen får vi nästa vecka. vi förhandlade fram att vi skulle ha dragkrok på den, och då ska den besiktas oxå. så senast innan nästa helg lovade han. så nu väntar vi spänt! så jävla härlig känsla alltså!

de firade vi med att åka förbi MAX och ta med oss mat hem. vi skulle iväg bara en liten stund senare så vi hann inte laga mat. men gud så gott det var. älskar den maten alltså!

sen var de bara att rusa iväg till en föreläsning vi hade lovat att gå på. handlade om barnpsykologi typ. om att sätta gränser. föreläsningen var på synskadadesriksförbund, så de kom mycket in på det me.
jävligt intressant faktiskt. mycket jag inte tänker på till vardags. så mycket jag tar för givet egentligen. bara att kunna se vart man går osv.
sen var de intressant de här med barn och att sätta gränser. mycket bra info inför den dagen man själv blir mamma.

tillslut så var de dags att åka hem, mötet tog liiite längre tid än förväntat men så är de ibland.
skulle egentligen bara ta en snabbdusch men de blev så att jag la mig i ett bad och ringde min kära vän Marica. hon var visst lite orolig för mig idag! :P
när vi la på hade vi nästan pratat i 30 minuter! vattnet var kallt och mina fingrar såg konstiga ut!
men de finns mycket att prata med henne om. vi ses ju inte lika ofta nu ju. förut sågs vi nästan varje dag och då hade vi mycket att prata om. kan ni tänka er nu..!

fredag imorn! helt jävla underbart alltså. det kommer bli en riktigt bra helg tror jag!


Lite bilder ifrån lördagen hemma vid Agnes och Daniel!

     

     

Sås

idag gick jag och Agnes en jätte mysig promenad i innerstan. den största tabben var bara att gå ner i trappan till Domkyrkan. där var de halt kan jag lova. och att prata i mobilen samtidigt gjorde de inte lättre. + att mina svarta stövlar med helt platt sula under.. ja de gjorde de en aning svårare. men jag klarade de!
agnes hade en varm kaffe i handen och fixade de galant!
gud vad jag älskar solen! älskar att de börjar bli lite lite varmare. att de är ljust längre. helt underbart!

jag och Robin gjorde jätte goda köttbullar till middag. så mycket godare än mamma scan.
så gjorde han en sån otroligt god sås igen. fattar inte hur han lyckas varje gång! =)

så har vi varit ute och kört fin bilen igen. vill verkligen ha den. den är underbar! de får kosta lite. men då är den fin, säker och bra. ska till bilhandlaren imorn och diskutera fram ett pris. önska oss lycka till!

nu ligger Robin och sover halvt över mig. de e precis så jag når datorn.
så bra att han somnar innan mig ibland. han brukar retas med mig när jag somnar innan 22.00


såg på Agnes blogg att hon hade lagt upp bilder ifrån våran middag och fest i lördags. jag får väl se om ja hittar några bilder jag me!


Ballerina!

idag så lånade vi hem bilen. riktigt kul att få köra den igen. testa den lite mer och gå igenom den klokt.
och se vilka fel de finns.
sen så åkte vi ut till två vänner i Lokrume på en fika. mannen i de huset är väldigt intresserad av bilar, allra helst motorer. så de passade väl att åka ut dit och se vad han säger och tycker!
sen fick vi testa och köra deras bil, en volvo. samma årsmodell som våran vi lånar, och lika motor.
men jag gillar våran Toyota bättre! =)
dom bjöd på fika och vi satt och pratade om allt och inget. mycket om deras utomlandsresa.
jag vill oxå komma iväg till värmen!

sen var ju frågan, vad ska man äta. vi skulle egentligen göra egna köttbullar o potatis. men eftersom de blev så sent så var inte de en sån rolig ide. så då kom självklart MAX upp i tankarna. gud vad gott de hade varit. men då har vi ingen matlåda..
tillslut blev de så att vi åkte hem och gjorde mat iaf. mycket bra val! sparade dom pengarna och fick matlåda.


Jag vet inte varför

men jag dras på ngt sätt till tvn just nu.
"Svenska Hollywoodfruar"
det är ju egentligen så otroligt dåligt.
men jag måste ändå se de..


jag blev rikigt orolig!

mamma och pappa funderar oxå på att köpa ny bil, men dom är inne på en Kia. dom hade lånat hem en fin Kia idag som jag och Robin fick provköra. den var ju helt ny så de är klart den är fin.
dom ville verkligen att vi ska köpa en sån. kostar för mycket pengar att köpa en ny tycker jag. kan jag hellre köpa en bil som bara är 3-4 år gammal. som toyotan.
ne, vi får se. får tänka lite på de. ska se om vi får låna hem bilen imorn. och testa att köra den mer och se vad man känner då. handlar om ganska mycket pengar. så vi ska inte förhasta oss!

min fina Seat gick igenom besiktningen med blankt papper! så himla skönt!! trodde faktiskt inte ngt annat men jag blev lite orolig iaf.. men nu slipper jag tänka på de på ett år till.


Och då sa han...

nu var jag hemma i min soffa igen. tycker om min soffa!
har varit ute i Lärbro och hälsat på svämmo + hennes karl och så Jonn. dom bjöd på mat och efterrätt. mycket gott. blev så otroligt mätt av maten så jag t.om lämnade kvar. men likförbannat så fick jag i mig två bitar kladdkaka..
pratade en massa strunt om allt och inget, och bara slappade i soffan.
sen åkte vi in mot stan, skulle ännu handla lite mat inför nästa vecka. gick och kollade lite på bokrean på Ica Maxi. jag är inte en sån som läser, alls! men kolla kunde jag göra. så såg jag dom tre Twilight böckerna. stod och funderade en stund men sen la jag dom i vagnen. så nu ska jag börja läsa! önska mig lycka till!

har pratat lite med mamma ikväll, alltid lika trevligt och prata med henne. pratade om bilen, helgen, barn jo allt möjligt! tycker om min mamma! o självklart pappa oxå.

Bilderna ifrån Ullared


Morgonen vi åker. Marica kommer och hämtar upp oss


Karin hittade lite roligt godis på båten


blåser lite ute..


funderade på att ha denna som profilbild på facebook!


dom tre grymma tjejerna


fördriva tiden lite med kort


Maricas bror Jimmy och hennes pappa åkte oxå båten denna morgon


nu var vi äntligen på fastladet


dom blev visst kissnödiga utanför en kyrka! har bild men vågar inte visa den :P


jag tog över och körde, väldigt skönt att köra faktiskt. tråkigt att sitta bak


Marica fick underhålla sig genom att ta en massa kort


såå söt hon är!


Riktigt härligt väder alltså


Nu är vi framme i Ullared, lite god lunch först


Marica och jag tog samma mat


Karin tog en sallad


Så var vi inne på vårat hotellrum. helt okej


Nu är vi inne på Gekås!


många timmar senare står vi i kön. snacka om att man är trött då. duktiga gravida Marica klarade de galant


våran jätte super nyttiga frukost


men jag klagar inte


inne andra dagen, hittade grymma tröjor!


är vi grymma eller!?


så var de bilresa igen, denna gång mot Kalmar och IKEA! Karin håller om chipsen


försöker få en gruppbild samtidigt som jag kör


sitter på IKEA och äter mat, marica tog kycklingen


Karin tog fisken


jag tog så klart köttbullarna


tycker jag börjar se sliten ut


hade för mycket tid över så vi satt i sofforna och slappade

 
lite trångt i bilen, och de var värre än vad de såg ut


var tvugna och tanka bilen, Marica ser ganska.. konstig ut!


Karin är glad fast de är kallt som fan!


så var man hemma igen! och några kassor blev de iaf. hittade en massa fint. är riktigt nöjd!

En sån dag..

inte kul att vakna en sån här morgon. vill sova längre, vill vakna pigg och nykter men nej..

hade jätte super kul igår. god mat och trevligt folk att umgås med. en riktigt bra lördag kan man säga!

nu ska jag få i mig lite mat som Robin håller på att fixa. underbara han!



Börjar kännas bra!

har precis tagit ett bad och läst lite skvaller. alltid lika härligt! Robin stod precis ute i köket och skramlade i kylen. hörde hur flaskorna med öl och cider skriker på mig!!
och jag vill inte vara sån, så jag faller för de. =)

sen kommer den stora frågan! vad fan ska jag ha på mig ikväll..? det är alltid så himla jobbigt de där. känns som om jag har för lite kläder, hittar inget som passar för just denna kväll.
jag får köpa mer kläder helt enkelt! (jag menar inte det mamma)
så jag får gå in i garderoben och kolla. det allra bästa med att bo i dom här lägenheterna. den stoora garderoben. jag har blivit så himla bortskämd med den. hur ska jag klara mig på nästa ställe. får köpa ett hus så kan jag ha ett helt rum och ha kläder i.

märkte precis vilket onödigt inlägg det här var..

har inte kunnat sluta tänka på bilen vi provkörde idag. den är jätte fin, går jätte bra och tyst, och den var riktigt fin inuti oxå. men, men, men den kostar en del. vi har räknat på de nu ikväll. med lånet på bilen, försäkring och skatt delat på ett år så blir de lite över 2000:- i månaden. alltså en tuenlapp var.
och vi behöver verkligen en ny bil, Robins bil mår inte så bra om man säger så. sen ska den besiktas i April, den kommer aldrig att klara den.

på tal om besiktning, min lilla fina seat ska dit på månadkväll. den borde iaf gå igenom. hade varit väldigt konstigt annars..

ne nu får jag sätta igång med förberedelserna inför kvällen.

bilder från Ullared kommer imorn tror jag. nu ligger bilderna på datorn iaf.

ha en riktigt trevlig lördag!

Vilket underbart väder!

idag vaknade vi jätte tidigt. klockan var ju inte ens 7 tror jag. låg och slöade i sängen en timme eller ngt innan vi gick upp. sen efter vi åt lite frukost åkte vi iväg. hade lite ärenden som skulle fixas:

- KG Ahlqvist, skulle köpa sandpapper
- Databyrån, skulle köpa bättre router
- Visbil, skulle köra en Toyota. som jag älskar!
- Dicks guld och silver, byta min halsbandslänk som gick sönder i natt
- Systembolaget, ladda upp inför ikväll


så nu är vi hemma igen. måste äta ngt lätt, börjar bli hungrirg. Robin började göra rent kylen. duktiga han!
jag sitter vid datorn och slappar

blev irriterad när jag fick veta att de är två som jobbar idag på bageriet. det är ju tydligen bara vissa som får göra vissa sånna grejer. om de behövs ngn som ska jobba tidigare, eller göra ngt som vi inte brukar är de jämt han! så jävla irriterande. när jag frågade om varför de är just han som får göra de, fick jag som svar, " jo han kan ju de där" men vi vill väl oxå kunna de. hur svårt kan de vara!
nej nu ska jag släppa de. var ju väldigt skönt att få vara ledig en lördag oxå! men vill bli tillfrågad...

ikväll ska vi hem till Agnes och Danne och äta lite mat, dricka och bara umgås. sen verkte de som om de blir utgång. var ett bra tag sen jag var på munken så de kan bli skoj. Daniel och Angelica ska ut dom med. så jag hoppas på att vi träffar dom.


Hemma och helg!

gud vad skönt det är att vara hemma igen. vi var inte iväg så länge men jag hinner ändå redan sakna Robin och vardagen!
har varit jätte trött idag. fick ju inte så mycket sömn i natt. så de är riktigt skönt att de är fredag och helg då.
så kan jag vila upp mig.

har packat upp allt som jag köpte. trodde de var så mycket mer. borde vara mer av dom pengarna jag har lagt ut.. men de dyker kanske upp. får hoppas att jag glömmde ngt i Maricas bil!
på tal om Marica, hon födde inte på fastlandet iaf! vilken tur va?! jag blev lite orolig, det är ju bara en månad kvar. men de gick bra. hade annars varit häftigt och få klippa navelsträngen! =)

orkar inte skriva eller lägga upp några bilder. gör de vid ett annat tillfälle!
trevlig helg!

Vilken dag!

nu är vi i Ullared och har varit inne på Gekås! oj oj oj vad roligt det var!
hela dagen har gått kanon bra. båtresan var lite trög men sen när vi körde bilen genom hela Sverige så sprang tiden iväg som bara den. Karin började köra i en timme eller ngt.
sen ville dom på kisspause vid en KYRKA! sen körde jag resten. tyckte de var skönt och köra. Marica ville helst undvika köra den fegisen! :P

så kom vi fram lite efter 14. så då käkade vi lite lunch. blev de kotletter o stekt potatis o svampsås. lite lyxig lunch kanske men! =)
sen hämtade vi ut nyckeln till vårat mysiga lillla hotellrum.

sen var de bästa med hela resan Gekås! vi hasr spungit på varsitt håll allihopa. men vi stötte på varandra ganska ofta lite här och var. så tog vi en fikapause ihop. sen var de dags igen!
tror vi gick ut vid 19.30, så en halvtimme hade vi tillgodo egentligen. men 4 timmar spenderade vi där inne.
hittade en massa roligt. skulle lätt kunna köpa mer, och de kommer jag att göra imorn med!
vi köpte för ca 2000:- var idag.

nu ligger vi avslagna på rummet. funderar på om vi ska äta eller inte.
jag hör av mig ngn annan gång! så bra med mobiltbredband! =)

puss puss

Ullared here we come!

föresten, Karin är pinknödig

Marica har ont i revbenen

Karin vet inte vilken hastighet det är

Vi är i Kvillfors nu.

nu är de 70

uppförsbacke

såg ett hus som hade utomhus växter

fina busskurer

nu är de 50

Karin gasar på

centrumgatan

konstig by med en skola

47

lastbil

nu är de 70

jönköpning 109

grå bil, nej senapsfärgad

70 igen

nerförsbacke

inlägg försvinner

mobilt bredband

bh

godipåse

cola

jag där bak i bilen

Karin måste stanna

det läcker

stannar

hej då!

Wii Fit Plus

gud vad denna dag har gått bra alltså! vaknade jätte pigg och glad. hade t.om lite tid över imorse och kunde kolla www.aftonbladet.se . sen så kommer vi till jobbet där alla är lika glada och trevliga som vanligt! kan inte bli bättre. tyvärr var de doppning av muffins hela dagen men de får gå.
är så stolt över "min lärling" har haft honom igår och idag och ska lära honom allt jag kan! han är jätte duktig!

sen är de sån underbar känsla att stämpla ut och veta att jag inte kommer tillbaka förens på fredag!! =)
alla behöver lite semester ibland. och vi kommer ha så otroligt roligt vi tjejer!

har spelat Wii Fit Plus i lite över en timme nu. riktigt jäkla kul! nu vill jag iväg på ett spinning pass och simmning. vill sätta igång med träningen.

nu blir de lite mys med mannen min, packa ihop de sista. sen är de dags att försöka sova. ska upp lite efter 5 imorgon bitti!

jag har med mig datorn och mammas mobila bredband så jag skriver säkert ngt under våran resa.

ha det riktigt bra nu mina fina läsare! de tänker jag ha! många kramar!!




Tänk om..



Tänk om man hade gjort
annorlunda val i sitt liv.
hur hade mitt liv sett ut då?
jag började tänka så för
ngn dag sen och de är väldigt
skrämmande.




Måndag!

japp då var de ny arbetsvecka igen! är i doppen just nu. otrologt roligt där.. NOOT!
det är de värsta stället att vara på.. men bara två dagar! =)

ha en bra dag allihopa. nu ska jag runt hela stan och hämta upp folk!! kramar


RSS 2.0