då var de måndag igen!

helgen har varit helt underbar! lördagskvällen var riktigt mysig. spenderade den med min man. super god mat här hemma, sen var vi tvugna att spela lite wii. de är ju kul när man kan spela båda två samtidigt iaf. annars blir man lätt uttråkad. samtidigt lyssnade vi på bra musik på spotify, väldigt bra de där!
sen åkte vi iväg och såg på bio. de var mycket folk där. men hittade ingen jag kände.
filmen var riktigt bra! som vi hade hoppats på. lite kluven vilken som är min favorit. får se dom en gång till när dom finns att ladda ner.

Luftslottet som sprängdes




sen på väg hem hände de som inte får eller ska hända. min seat krånglade......... de har aldrig varit några problem med den.. stereon och fläkten la typ av, lampan för abs började lysa, belysningen blev svag sen kunde jag inte gasa på alls.
hade gasen i botten men kom knappt fram. då svängde jag av, stod still i 30 sek. sen blev de bra igen.. :S
jätte skumt, tycker inte alls om de. tänk om de blir så när man är på väg till jobbet eller ngt.
sen på söndagen funkade den som vanligt igen. men idag blev de liknande igen. men jag stannade till innan han började hosta sig fram. vi får se om vi hittar ngt på nätet eller i boken.

söndagen var otroligt mysig, lååång men mysig. gick upp där vid halv 8 kanske, sen åkte vi till maxi för att köpa färskt bröd, sen bar de av mot tingan. där var frukosten framme på bordet vid janne o marica (o självklart adam)
efter vi var mätta bakade vi lussekatter. dom första 20 var väl kanske roliga men sen ville vi bara bli av med de. men de var mysigt som bara den. hade på julmusik hela tiden. dom blev stora o fina!
efter de åt vi lite lunch, sen åkte vi till bläse för att gå på julmarknad. har inte varit där på många år, men de var mysigt. inte så mycket folk, men de e kanske en del av charmen oxå. träffade på svärfar där.
när vi kom hem var de pepparkaks bakning. de e mycket roligare! fick massor av fina kakor. adam tröttnade ganska fort.
sen började de bästa på hela dagen, vi började spela nya super mario bros på wii. fy fan vad kul de var!! bara måste ha de. stackars robin fick stå själv och laga middag men jag kunde inte slita mig. tilllslut fick vi göra de när maten var klar. oj vad de var gott. min älskling är duktig han! <3
sen spelade vi bingolotto, janne vann 100:- på första spelet. så de var roligt för honom. sen när alla tre var klara fortsatte jag och janne spela mario. vi varvade de till slut. trodde vi iaf, sen var de en liten värld till, men då var vi tvugna att åka hem. alltså en underbar dag! tack allihopa, ni är grymma!




nu ska vi ner och ta ur tvätten och kasta i nästa. blir väl 5 maskiner eller ngt. 
bye bye
 

..

haft en helt underbar helg. men jag orkar inte skriva ngt om de nu. så jag skriver imorn! nu ska jag se lite mer på paradise hotell, sen försöka sova!! god natt!!


underbara helg!

då var de städat inför advent. stakar står i fönstret, även ngn stjärna här och där. riktigt mysigt. älsklingen har putsat fönstrarna. riktigt skönt att jag slapp de. 13 tomtar och en snögubbe finns här hemma.

idag var jag och marica på staden och kollade pressent till robin. hittade tillslut två bra grejer. längtar tills jag kan ge honom dom. marica hittade ngt till sin egen man oxå.
sen var de stor handling på ica maxi inför morgondagen. jag och robin ska ut till janne, marica o adam och fira advent. ska äta frukost i tingan, sen blir de bakning av pepparkakor och lussebullar. god mat. julmarknad, bingolotto, spela nya uno och nya mario bros på wii. mycket att hinna med men de kommer bli en kanon dag.

snart kommer mamma på besök, ska lämna av lite saker, bland annat chokladkalendrar till mig och robin. får en varje år av henne. får se hur många år framåt de blir.
sen ska jag och robin ut och äta på stan, inte riktigt bestämt vart men de blir nog torgkrogen. sen ska vi på bio och se luftslottet som sprängdes eller liknande. 1an o 2an var riktigt bra. så vi har höga förväntningar på denna.
mysigt och spendera hela kvällen med honom. han är helt underbar!!
 

trasiga byxor

går på stan med robin, är inne på hm. ser ett par jeans, snygga, moderna och slitna. robin säger högt: men dom där byxarna kan du ju inte köpa, dom är hål i. alla i närheten vänder sig om..
haha han är rolig han! :P

julklappar

hade fått hem en avi idag, så två julklappar har kommit!!! till båda mina älsklingar, alltså robin och marica..
älskar att köpa julklappar. man kan komma på så många roliga saker om man bara använder fantasin.
och så ska jag på stan och köpa ngn pressent på lördag oxå. de e visst en kille som blir stoor nästa helg.
hela 26 år. får se om jag hittar ngt fint till honom.      


wiiii

fan vad de e kul med wii. har en massa spel som vi har fått ifrån janne, men jag och robin har verkligen fastnat för need for speed. riktigt kul! och de e självklart alltid roligare när man är bättre än sin pojkvän! :P
men sen är han bättre på andra spel. så de går ganska jämt ut. så de blir inge bråk mellan oss iaf.
vill jätte gärna ha wii balance board i julklapp. kan man börja träna lite, samtidigt ha massor kul!

Se hela bilden













måste ju lägga in ngn bild oxå

en liten bild på mig och Robin ifrån GGN i år. kallt men mysigt!

en liten bild på mig och robin ifrån GGN i år. kallt men mysigt!!

Janne och marica var självklart med oxå!

och janne och marica var självklart med!

då var de över

fick messet jag inte ville ha idag. ngn har bjudit över på lägenheten.. och vi tänker inte gå längre heller. men de var väl ödet eller ngt. ville så gärna ha den. men man kan inte få allt man vill. har ju ändå en lägenhet. så man ska ju inte klaga allt för mycket. men de hade varit mysigt och haft en egen. som man kan göra vad man vill me. men den dagen kommer.



var på en prommis efter jobbet med agnes. pratade lite strunt, om hur veckan har varit, om julledigheten. skulle egentligen kunna gå en timme till, har så mycket man kan prata om. men jag började bli hungrig.
min älskling har gjort kotletter, potatis och sås. jätte gott som vanligt. gör en sån himla god sås! han är duktig han.

i dag på jobbet hade vi möte med några fackgubbar. jag och några till ska bilda en fackgrupp. gud vad de låter löjligt! :P
men de kan faktiskt bli bra. då kan vi styra upp lite, de behövs kan jag lova!
jonas har ju sagt upp sig, så de behövs ett nytt skyddsombud. lina ville att hon och jag skulle bli de. får se, vet inte riktigt om jag vill och vågar. är ju lite feg av mig. men de kan vara väldigt nyttigt oxå. då blir de några dagar på kurs. då slipper man jobb. och de är alltid bra!!

nee, nu ska jag slita robin ifrån sin data så vi kan mysa lite! hej hej



...?

jag fattar inte hur man stylar bloggen... :S

lägenheten.....

som ni kanske vet så håller vi på att bjuda på en lägenhet. på åkerstigen, en trea, två plan. lugnt och bra läge, bara 100 meter från där jag växte upp. vill så gärna ha den lägenheten med de är ngn envis jävel som inte vill ge sig. vi började budgivningen på 950 000. sen har de varit fram o tillbaka. vi la ett bud på 1 130 000 i fredags, sen har vi inte hört ngt. ringde mäklaren idag för att kolla hur länge vi skulle hålla på så här. men då sa han att dom tänkte avrunda de nu i dagarna. MEN när jag hade stämplat ut på jobbet så hade jag fått mess, då har de höjt igen.. vet inte hur många svordomar som kom ur min mun då....
o de visade sig att de var en ny person som bjöd. de kan aldrig vara bra.. men vi höjde till 1 200 000 iaf. så får vi se hur de blir. har varit så jävla nervös nu sen vi började med de här. man vill ju inte få upp förhoppningarna men de får man ju. man tänker ju hur man ska göra med köket, toan, tapeter osv.
men vi kan inte göra så mycket annat nu än bara hoppas!

annars har de varit en bra dag på jobbet. kändes som om dagen gick ganska fort. vi har som vanligt väldigt kul i våran grupp. så jag är lite rädd hur de blir när vi ska byta grupp. man kan ju alltid hoppas att marica och jag hamnar i samma! <3

robin sitter och lyssnar på ngt skräp på datan, så jag går ut och fixar med maten.
bye bye


mitt första inlägg!!

jaha, då hade man skaffat blogg som så många andra.. men jag har inte riktigt koll på hur de funkar ännu.. men va fan, de kan väl inte vara så svårt.

Helgen har varit väldigt bra. i fredags planerade vi in en tjejkväll. jag marica karin och linda skulle ner på joda och äta lite gott först. men vi tänkte inte på att man kanske var tvugna att boka bord. så när jag ringde 1 timme innan så var de självklart fullt.. så de var tur att vi inte bara åkte ner.
så de blev gråbo pizzan istället. alltid ett säkert kort. vi mötte på karin där nere vid halv 7, sen kom linda lite senare.
jag hade svårt o bestämma mig om jag skulle ta pizza eller fläskfilèn, men till slut så valde jag pizza, för jag var så sugen på pizzasalladen! marica tog black and white och karin och linda ngn fisk. 
pratde en massa och hade jätte trevligt. alla var spända inför new moon så vi gick in en snabbis in på gråbo affären för att handla snacks och dryck sen åkte vi till öster i vrålåket som är lindas.
stackars henne. så vi trackade och stressade henne.. men med glimten i ögat så klart!

väl nere träffade vi tillie och maria oxå. och massor av annat folk, var ju nästan fullt. men inte många killar. var bara några få som följde med sina flickvänner.
jäklar vilken bra film alltså! men mitt sällskap älskade verkligen den. satt brevid marica, hon greppade tag i min hand var 5e minut när de var ngt spännande eller när dom skulle få till de!
tillie och maria satt precis bakom så de var lite roligt!
efteråt stod vi och pratade om filmen och dom förklarade sin kärlek till Edward..

sen var de äntligen dags att åka hem. började bli lite trött eftersom vi hade varit uppe sen 4. åkfärden hem blev nästan värre än dit. men kul hade vi. sen på parkeringen spårade de ut totalt, men man måste vara med för att förstå! =)


lördagen var väldigt lugn. mysade en massa med min underbara man. jag har varit ganska tråkig i veckan tack vare övertiden på jobbet så de var mysigt att spendera lite tid med honom. sen på kvällen var vi i tingan ute vi marica, janne och adam. åt kalkon och potatisgratäng. såå otroligt gott. skrattade en massa denna kväll med. adam är ju bara för goo!
sen spelade killarna lite wii och jag och marica tittade bara på. var för mätta för att röra sig.

söndagen var ännu lugnare. sett på film och bara mysa. handlade maten inför veckan. så skönt att veta vad man ska äta när man kommer hem. ikväll blir de taco! ska fixa det lite senare, robin är iväg och hjälper sin pappa.


japp, de var min helg. väldigt lugn och skön. fick vila upp sig lite.
tack o hej! =)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0