Våran lilla tjej är sjuk. Hon kunde knappt...

imag0647 (MMS)

Våran lilla tjej är sjuk. Hon kunde knappt sova i natt, bara hostade och var jätte snorig. Hon är trött, hängig och grinig. Det gör verkligen ont i hjärtat att se och höra henne så här. Hoppas det går över fort! Igår lämnade vi över nycklarna till nästa hyresgäst så nu slipper vi ha det i tankarna hela tiden. Stort tack till min älskade mamma som gjorde den så fin, du är bäst!


Kan bli så fel

Vill be om ursäkt till denna tjej som jag skrev om igår på min blogg ang. facebook grupperna. Hon var inte en av dom som är dumma i huvudet, utan bara dryg. Jag gillar inte när folk skriver att varan finns där eller där.. Jag är med i dessa grupper för att jag vill komma undan lite billigare. Hon ville säkert inge illa när hon gav mig tipset att dom finns på Ikea men det visste jag redan.

Jag ska tänka på vad jag skriver och verkligen inte hänga ut nån i min blogg. Jag själv hade blivit väldigt sårad om de var jag själv nån skrev om. Ber åter igen om ursäkt, det var inte dig jag menade!

Blir så trött på folk!!

Som jag har skrivit tidigare finns det köp och sälj grupper på facebook som jag kollar dagligen. Det finns en hel del bra grejer där men även en massa skit. Men jag är mest irriterad på folket i grupparna. Vissa är bara dryga och rent ut sagt dumma i huvudet. Varför ens kommentera om man inte har nått klokt att skriva?

Ikväll la jag ut en "Önskas köpa" på en malmbyrå ifrån Ikea. Då är de en tjej som skriver att Ikea fortfarande säljer dom.. Jaha är de sant??! Men har vi Ikea här på Gotland? Anledingen till att man är med i såna här grupper är för att man vill spara lite pengar, iaf jag. Såna komentarer ser jag ofta o de är bara så irriterande. Sen är de en massa annat som jag inte orkar skriva ner, då hade jag hållit på hela natten.

Det jag ville ha sagt i detta inlägg är att andra är dumma och jag är bäst.

Mys dag i soffan!

Isabelle har tyckt att det har varit jobbigt med flytten märker vi. Hon är gring och vill vara vid mamma och pappa hela tiden, och vem kan klandra henne? Hon har kommit helt ifrån sina rutiner och det har inte varit en lugn stund på flera dagar. Men idag myser hon och jag och tänker inte gå utanför lägenheten förens tidigast ikväll. Och jag ser genast en förändring hos henne, min älskade dotter.




Mys frukost med min lilla familj i fina lä...

imag0633 (MMS)

Mys frukost med min lilla familj i fina lägenheten.


Tack underbara familj!

Flytten har gått riktigt bra med våra familjer som har hjälpt till otroligt mycket! Min pappa och Robin (lite jag) packade iordning 3 stora släp fulla under fredagen på dagen. När kl var 16 var det dags att komma in i lägenheten. Vi var själva som flyttade in i huset så hissen var våran hela tiden. Tror själva inflyttningen tog 1 ½ timme men sen var de kartonger överallt!! Frida skulle egentligen ta Isa under tiden men hon sov igenom allt, så Frida fick hjälpa till o lyfta kartonger istället :)

Igår kväll var det bara till o börja packa upp och försöka hitta bra ställen till allt men vi kommer säkert flytta omkring det nu i nån vecka framåt. Har fortsatt idag med plockandet och jag tycker vi har kommit riktigt långt. Robin och hans bror har byggt våran skjutdörrsgarderob och ska fortsätta med de och lite annat imorn. Tack bästa Jonn!

Nu sover våran prinsessa och vi slappar i soffan och låter resten vara för kvällen. Vårat största problem just nu är om och vad vi ska äta ikväll, Joda kanske?







Flytten är igång. Bloggar mer när vi har k...

imag0630 (MMS)

Flytten är igång. Bloggar mer när vi har kommit på plats klokt.


Liteway

Har sett på en reklam på tv om Liteway, fettsugning med laser. Jag har ingen aning om det funkar eller inte, men tjejen som är med är ju så galet smal och de ger verkligen fel bild till dom som funderar över att fettsuga sig. Om man är lite större går det inte att bli så smal, bara höfterna är ju ivägen!
Tror dom hade vunnit många fler kunder på att ha mer realistiska modeller.. Eller vem vet, många kanske tror att dom kan bli lika smal o snygg som henne så dom ringer på en gång.


Gran till övers?

Är de nån av er som har en fin plastgran som ni vill bli av med? En på 2,10?
Jag vill verkligen ha en gran hemma hos oss men vill ha så mycket annat också så jag tänkte försöka spara pengar (som vanligt) Dom kostar bara 300:- men men..

Både och Isabelle är fortfarande i pyjamas...

imag0627-1 (MMS)

Både och Isabelle är fortfarande i pyjamas/mys kläder. Älskar såna dagar. Snart kommer världens bästa pappa hem, så vi längtar :)


Våran tv som vi har i sovrummet har blivit knäpp!

För nån månad sen så stängde den av och på sig så fort vi skulle se på den men den kom igång ganska fort. Men för varje dag som har gått så tar de längre o längre tid för den att komma igång, nu är det säkert 5-7 minuter..
Tydligen ska det vara ett "vanligt" problem hos Samsung men jag vet inte hur man fixar de. Ringde till en firma och han sa åt mig att det var onödigt att laga det eftersom de kunde gå på 7000:- Men när jag pratade med en annan sa han runt 1000 lappen.. Konstigt att dom kan säga så olika men inget ovanligt!

Så frågan är om de är värt att laga en fem år gammal tv eller låta den gå tills den dör? Jag har en liten 32 tummare hemma vid mamma o pappa som vi kan ha i sovrummet isf.
Fast egentligen behöver vi ingen tv i sovrummet, vi ser nästan aldrig på den iaf. Det kan vara mysigt på helgen att ligga vi tre i sängen och bara mysa.

Idag var svämmo här och hjälpte mig med Is...

imag0625 (MMS)

Idag var svämmo här och hjälpte mig med Isa så jag kunde packa lite. Känns som jag inte gör nått annat än packar men de blir så när det är en eller två kartonger i taget. Hon fick med sig en tvbänk och två byråer som Frida ska ha så nu ser de lite konstigt ut här hemma. Men vad gör de då, vi flyttar ju om 3 dagar!!!


Facebook

Det finns två köp och sälj sidor med barnartiklar på facebbok och det är riktigt bra. Har fått en hel del sålt där men en massa som jag har köpt, väldigt billgt! För några veckor sen köpte vi en tripp trapp stol för nån hundra lapp och idag fick jag en bygel med rem gratis av en annan. Nu ska vi bara slipa och måla om stolen så blir den som ny :)

En packad dotter

Det är inte en lugn stund med Isabelle och då blir det ganska svårt att packa.. Så jag hade ingan annan utväg än att sätta henne här.





Bra service Babyproffsen!

För några månader köpte jag en napp med Isabelle´s namn på Babyproffsen här i Visby. Den har bara legat i en låda sen dess men tog fram den förra veckan så Isa kunde få testa den. Men när jag skulle koka den så såg jag att den var trasig och svor några gånger. Tänkte testa att lämna tillbaka den, fast jag inte hade nått kvitto och de gick så bra så. Fick även en extra som ursäkta för besväret. Det är bra service!


Vill ha









  

 

    


Ett steg närmare

till att fylla upp Isabelle´s rum, idag köpte vi en byrå till henne. Fick den för under halva nypriset så jag är nöjd. Jag vet att hon inte bryr sig hur rummet ser ut men jag vill att det ska vara fint och personligt till just henne. Snart är vi där, bara fem nätter kvar här!!


Konstig Isabelle

Var bjudna på mat hemma vid Svämmo och Mats i Lye med familjen igår kväll. Frida tog den här underbart söta bilden på Isa :)


Städar och fixar dag igen då, nu rensade j...

imag0615 (MMS)

Städar och fixar dag igen då, nu rensade jag ute i våran lilla trädgård. Jag tycker det är så Jävla äckligt för jag vet hur många spindlar och annat vidrigt som gömmer sig där under... Jag har klippt av allt nu men klarar inte att ta bort alla små grenar och fixa i jorden. Får övertala Robin!


Plockmat

Jag och Isa hade gott mellanmål idag, jätte roligt att hon kan äta mer o mer själv.

Macka med leverpastej, banan och appelsin

 


Fotografering på Myllan.

Idag fanns möjligheten att ens barn fick bli fotograferad på Myllan av Jesper ifrån Bildvison gratis så då passade jag på att gå dit med Isabelle. Om vi vill ha några bilder får vi så klart betala för dom så jag längtar som bara den på att se resultatet. Det var mellan kl 9-11 o jag var där tio minuter innan så då var jag först, så de var bara att gå rakt in och var klar 2 minuter senare. Innan jag lämnade Myllan var det säkert 10 barn till så jag var glad att jag var där i tid.

Så var det fredag igen, helt underbart! Vi flyttar om en vecka, som jag längtar.....

Torsdagen

var riktigt bra med fina vänner. Vi började kvällen på Tigris och åt god pizza och det var super trevlig personal som bjöd på min vitlökssås :) Pratade en massa strunt och alla var taggade inför filmen vi skulle se, alltså Twilight. Den var riktigt bra och är väldigt nyfiken inför del 2 som kommer om ett år. Vill inte vänta ett år, vill se den nu!





Tack tjejer för en mysig kväll!

Min duktiga sambo klarade uppskrivningen f...

imag0610-1 (MMS)

Min duktiga sambo klarade uppskrivningen för BE körkort. Stort grattis älsklingen. Detta firar han genom att äta korv med bröd. Bara uppkörningen kvar nu.


Babysim

Det var åter dags för simning med Isabelle och idag hade vi med faster Frida som kunde ta lite kort och hjälpa till med Isabelle. Det går alltid jätte bra i vattnet men efteråt så blir hon ofta ledsen, trött och hungrig och de var samma idag. Tack för hjälpen Frida!



Har varit hemma vid min mamma och pappa ik...

imag0609 (MMS)

Har varit hemma vid min mamma och pappa ikväll och så här såg det ut när Isabelle var klar..


Fel på iPod Nano

Fick ett mail idag ifrån Apple att min iPod Nano som jag köpte för många år sedan ska återkallas pga att batteriet kan överhetas. Så jag ska skicka tillbaka den och få en helt ny, GRATIS! Det var tur att jag har behållit den, var ändå fem-sex år sedan jag köpte den.

Här finns länk om vad som är knas.


Har äntligen fått hem våran pärla efter 9 ...

imag0606 (MMS)

Har äntligen fått hem våran pärla efter 9 dagar på verkstad. Det dom idioterna sabbade på våran bil kostade 26 000:- Tur att det går på försäkringen annars hade det varit jobbigt. Det var ju skadegörelse så då behövde vi bara betala halva självrisken. + att vi inte använde hyrbil som försäkringsbolaget erbjuder så får vi 100:- per dag vi är utan bil. Det blev inte så dyrt men jävligt onödigt. Nu kan jag och Isabelle glida runt i finbilen igen.


Isabelle förstöraren nr2

Riva snönder papper är tydligen jätte roligt!


En hand och en fot

Gick på (öppna förskolan) Myllan själv med Isabelle idag eftersom inga av mina mammor kunde följa med. Jag är så feg av mig så det är en utmaning att göra sånt själv och det gick ju jätte bra.
Förra veckan gjorde vi hand och fotavtryck på Isabelle och idag fick jag se resultatet, blev jätte bra! Ska slipa till den lite grann när jag får tid bara.


Har äntligen fått hem mina papper om min f...

imag0601 (MMS)

Har äntligen fått hem mina papper om min förlossning och viss info om graviditeten. Kan vara roligt att läsa senare eller jämföra om vi får fler barn.


Slutet på söndagen

Blev bjudna på god mat i Tingstäde idag och tanken var att ge svärfar semlor men de fanns inga på Maxi så han fick klara sig utan o fick istället choklad och triss. Han vann 10:-!!
När Isabelle slog ut glaset med läsk kände vi att de var dags att åka hem ;)

Här kommer bilderna som inte blev så bra..


Har en tråkig pojkvän!! Han tycker inte om...

imag0600 (MMS)

Har en tråkig pojkvän!! Han tycker inte om att fira farsdag eller alla hjärtansdag medans jag älskar sånt. Tycker det är jätte roligt att planera nått speciellt men om Robin inte gillar de får jag väl acceptera det.... Så idag har de varit en slappar dag, har inte gjort något förutom o äta pizza. Robin har pluggat till sitt BE körkort och jag har gosat med Isa. Faster Frida har varit och busat med henne så nu sover hon nog gott i natt. Snart ska vi till svärfar på middag. Grattis världens bästa pappa på farsdag!


Är i Tingstäde vid Marica, Janne och barne...

imag0598 (MMS)

Är i Tingstäde vid Marica, Janne och barnen. Har precis ätit jätte god mat som Marica har gjort. Får se vad kvällen erbjuder, ha en härlig lördag på er.


Lördagen har vi packat som bara den och oj...

imag0589 (MMS)

Lördagen har vi packat som bara den och oj vad skit vi hittar. Vi har ändå bara bott här ett år men samlat på oss en hel del eller struntade vi i det förra gången. Nu tar vi en paus o Coca Cola!


Min fredag

Har haft en riktigt härlig fredag! Började med sångstund på bibblan på hamnen med en massa andra barn. Isa gillar de jätte mycket så de ska vi försöka att fortsätta gå på.




Tog en jobbig promenad upp till Öster där jag o Karin tog en fika på Etage med Zigge bus och Isabelle så klart.


En väldigt konstig kladdkaka men den var helt okej. Smakade inte som en vanlig en men om personalen säger att det är en kladdis så får jag tro på dom.



En glad tjej som sitter och flörtar med sin bästis Zigge, o tittar till mamma då o då.


Så var de dags att ta sig hemmåt och en trött tjej somnade ganska fort. Vi har ingen stor bil i några dagar (den är på verkstaden eftersom några idioter ville sabba den) så jag fick motionen iallafall när jag gick till hamnen, upp till öster och sen hem till Gråbo igen.

Har köpt mammut

Jag är väldigt förtjust i Mammut serien ifrån Ikea och idag köpte jag bord och stolar billigt på en facebook grupp. Det är kanske lite tidigt eftersom Isabelle inte kan sitta själv på en stol nån längre stund men när hennes kompisar kommer på besök blir de perfekt. Och hon växer ju som bara den så snart sitter hon där och pysslar.


Underbart höstväder!

Tog en förmiddags promenad i det vackra vädret idag. Var bara 4 grader men solen sken så det var härligt!




Var på babysim för femte gången idag, allt...

imag0578-1 (MMS)

Var på babysim för femte gången idag, alltså halvvägs. Isa fick testa o dyka för första gången och de gick jätte bra. Hon älskar vattnet, underbart att se henne så lycklig.


Macka för första gången

Isabelle har fått smacka på macka med smör för första gången och de var fick bra betyg. Först var hon skeptisk men efter några bitar så ville hon bara ha mer, mer o mer! Fast hon hade lite svårt med att få upp en bit till munnen eftersom hon knöt näven med brödbiten i handen. Men med lite träning så klarar hon de!



Upp på väggen

Min familj som ska upp på väggen!


Kaos i lägenheten!

Det känns jäkligt skönt att vi har packat så mycket som vi har gjort här hemma men nackdelen med det är att de är kaos med alla kartonger.. Dom är överallt och de ser stökigt ut hela tiden! Bara 2 ½ vecka kvar som vi får stå ut med de så de klarar vi nog.




Fick hem skjutdörrarna till garderoben igår.


Vågar inte ha våran cykel ute längre efter allt drägg som bor på Gråbo tyvärr..
Så den får bo inne hos oss tills vi flyttar.


Har ett gäng kartonger kvar som vi kan packa i.  När vi flyttade förra året packade vi i kassor, väskor o sånt men i år tänker vi få de mesta i kartonger för de är så mycket lättrare att stapla och frakta.

Pipmugg

Jag har tänkt börja ge Isabelle vatten i pipmugg istället för nappflaska men de har inte varit så enkelt. Den vi har köpt har spillskydd så de krävs ganska av Isabelle om det ska komma nå vatten så hon får knappt ut nått, hon gnagar mest på munstycket. Om vi tar bort spillskyddet så rinner vattnet som en flod istället.

Har ni nå bra tips på en pipmugg som inte är så svår?


Myser med min underbara tjej.

imag0558 (MMS)

Myser med min underbara tjej.


Gris

Spider pig, spider pig does whatever a spider pig does. Can she swing from a web? No she cant she´s a pig. Loock ooooouuut She is a spider pig!





Våran lägenhet!

Vi har haft besiktning av våran nya lägenhet och jag var väldigt nervös inför det. Har haft en bild av hur lägenheten såg ut men de var så länge sen jag var i den så det var bara suddigt i mitt huvud och jag har inte sett hur alla val blev som vi gjorde. När vi kom in i hallen var de första jag sa: Dom här tapeterna var väl inte dom vi valde.. Men vi hade ju gjort de men de var så länge sen.

Det var en massa småfel här o där, bara slarv rent ut sagt! Jätte tråkigt med märken när allt ska vara nytt! En vägg är t.om lite sne men de kan vi nog inte räkna med att dom gör nått åt tyvärr..

Det kommer bli jätte bra bara vi får in våra möbler!








Vem vill ha? Annars slängs de!

Gick ju igenom köket igår och det blev lite som jag tänkte slänga/skänka o tänkte se om nån av er ville ha nått


4 ölglas som man kan             2 plastmuggar                 3 stora snapsglas
frysa in och så blir is längs
kanterna.

2 popcorn skålar av plast        4 små djupa tallrikar              En stoor popcorn skål och en liten dipp skål

Första gången

Hade en mysig lunch på Subway med Marica och Karin idag, var länge sen vi sågs! Pratade om Ullaredsresor, flytt till fastlandet, muppiga folk, barn och en del jobb. Roligt att höra historer om deras barn när dom var mindre, då vet jag vad jag har att vänta mig med Isabelle. Fast hon kommer ju inte att vara trotsig så jag har inget att oroa mig över!


Tänker på er!

Har varit på djurkyrkogården med min familj plus mamma och pappa och det var rikitgt mäktigt. En massa ljus lyste upp hela platsen och jag kände kärleken till alla husdjur. Var även förbi Norra kyrkogården och tittade till min mormor och morfars gravplats. Är väldigt sällan där tyvärr..

Saknar mormor, morfar, farmor, farfar!

När jag tog bilden var det bara Robin och Isa där.. Fattar inte vem som är där bakom!


Idag hade vi hjälp av min mamma som var ba...

imag0545 (MMS)

Idag hade vi hjälp av min mamma som var barnvakt för Isabelle medans vi packade lite i köket. Fick ihop fem kartonger och lite som ska slängas.


Barnloppis på Södervärn, hittade inget men...

imag0543 (MMS)

Barnloppis på Södervärn, hittade inget men det var massor av kläder och leksaker.


Det är nått speciellt över fredagar fast j...

imag0527 (MMS)

Det är nått speciellt över fredagar fast jag inte jobbar. Jag vet att Robin kommer vara med oss och det är en härlig känsla. Denna fredag har varit jätte bra. Myste en massa med min dotter på dagen och på kvällen blev det god mat och en bra film på det. Passade på att ta ett bad när Isabelle sov och Robin fick lite lugn o ro. I natt har jag flyttat ut i soffan för min kära fästman ville att jag skulle få sova i lugn och ro en natt och de låter underbart. Isabelle brukar sova hela natten men hon ligger o gnyr lite i sömnen och vaknar till o vill ha nappen så det blir aldrig en hel natt med sömn.


Har varit på banken idag och ni får själva...

imag0542 (MMS)

Har varit på banken idag och ni får själva gissa vilken.. Skönt att äntligen ha fixat med lånet men samtidigt lite läskigt. Vi ska köpa en lägenhet, nu är de verkligt! Kommer vi ha råd men den och samtidigt leva ett bra liv? Kommer den vara tillräckligt stor för oss. Kommer vi kunna sälja den senare och gå med vinst? Är grannarna bra? kommer de lösa sig med parkering? Ja mycket frågor men nu är de mindre än en månad kvar tills vi ÄNTLIGEN flyttar in :)


Lilla sjöjungfrun, "Havet är djupt" på You...

imag0538-1 (MMS)

Lilla sjöjungfrun, "Havet är djupt" på YouTube gick hem hos Isabelle


Myser i höstvädret

imag0536 (MMS)

Myser i höstvädret


Har varit hemma vid min mamma och pappa so...

imag0534 (MMS)

Har varit hemma vid min mamma och pappa som bjöd på mat och oj så mätt jag blev. Tack så mycket för maten och de trevliga sällskapet.


Ja så kan man också parkera..

imag0533 (MMS)

Ja så kan man också parkera..


Underbara unge! Varit på Bvc idag o vägt ...

imag0532 (MMS)

Underbara unge! Varit på Bvc idag o vägt Isa och pratade en hel del om mat. Har sån dålig fantasi med vad vi kan ge henne till lunch/middag och mellanmål men fick lite tips. Åkte till Emelie o Tilde i Väskinde för en massa mys och prat. Isabelle och Tilde pratade även med varandra men har ingen aning om vad dom sa.


Igår blev våran tjej 7 månader och är så p...

imag0524 (MMS)

Igår blev våran tjej 7 månader och är så pass stor att hon kan sitta själv i kundvagnen i affären. Men som vanligt ska allt in i munnen...


RSS 2.0