Glömde att berätta

 
Glömde att berätta om den härliga torsdagen jag hade med Marica och ungarna. Åkte till Martebo efter jobbet och tände grillen och åt super god mat. När ungarna sov såg vi på "PS I Love You" o jag grät som ett litet barn ;)

Då var de midsommar igen

Äntligen vad de midsommar och för tredje året i rad åker vi till Robins släkt i Djupvik för att fira med dom. Blev en massa god mat och några snapsvisor hit o dit. Frida gjorde en jätte fin krans till Isa och vi bara umgicks o hade skoj. Bra dag helt enkelt!

Då var de klippt

Kom äntligen iväg till frissan för att klippa mig och jag känner mig nöjd som vanligt efter ett besök vid henne. Har gått vid samma tjej i 5-6 år och följt henne när hon har bytt salong vid två tillfällen. Varje gång vi ses, när jag ska klippa mig eller på stan får jag alltid en stor kram och ett lika glatt leende o de är jätte roligt.

Regn men inga pölar..

Tog en promenad i regnet för att vi tänkte hoppa i vattenpölar men icke.. Fanns ju inga så vi fick nöja oss med att ta en promenad runt här på berget. Isa hittade en vän som följde efter oss hela vägen.


Hatt, hatt, hatt...

Kan vara ganska roligt o gå i affär ibland..

Underbar lördag med fina vänner

Min kära vän Karin fyllde år för nån vecka sen och då bestämde jag och Marica att vi skulle bjuda ut henne en eftermiddag/kväll istället för att köpa en present. Hon hade ingen aning om vad som väntade så hon satt hemma och inväntade att vi skulle hämta henne.
Vi köpte med oss en mssa god fika och åkte ner till strandpromenaden o bara myste på en filt i de fina sommarvädret. Åkte sen vidare till Gråbo kvarterskrog för att avnjuta deras pizza och en kall öl/Cola. Till sist blev de bio och de var en grym film, "Snövit" för er som är nyfikna.
Riktigt bra kväll med fina vänner, kommer minnas detta länge. Hoppas du hade de bra Karin och att du gillade din present :)

Då var de redan fredag igen och de är såå ...

imag0587-1 (MMS)

Då var de redan fredag igen och de är såå skönt! Det firade vi med mat ifrån Max och sen film med popcorn. Vi såg "21 Jump Street" riktigt rolig men samtidigt så pinsam.


Häng i Almedalen

Tog oss en promenad ner till Almedalen för att mata fåglarna och dom tog brödet direkt ifrån handen. Jag var livrädd men Isa var hellugn och ville bara ha mer mer o mer!

De var visst onsdag idag

Haft kära Marica hos oss på middag och en massa tjejsnack, älskar dessa kvällar!

Isabelle och sin Faffa

img443 (MMS)

Isabelle och sin Faffa


Behöver sol!!

Satt mig på balkongen efter jobbet o solade min otroligt bleka kropp ett tag, nästan pinsamt o visa sig ute så här..




Barnsligt roligt!

.Jag och Isa gick bort till lekplatsen o tog en fika och självklart en massa bus.

Mys lördag!

Äntligen har kära Emelie med familj varit här på middag och de blev en kanon kväll. Ungarna lekte fram tills kl nästan var 23 så nu hoppas jag på sovmorgon imorn! (Yeah right..) God mat och trevligt sällskap, kan inte bli bätttre!

Hittade dessa bilder på våran kamera från förra helgen!


Så härligt att åka o handla på morgonen, n...

imag0574-1 (MMS)

Så härligt att åka o handla på morgonen, nästan mer personal än kunder så vi kan leka bil och köra slalom hur vi vill. Men får stanna till då och då för Isa ska hälsa på alla, sötnosen!


Sjung om studentens lyckliga dar..

Mina föräldar har köpt en pc till Isabelle så nu kan hon äntligen få sin egna dator. Dom stannade kvar på fika (som dom själva tog med sig förra gången dom var här) och Isa fick leka som en galning med dom. Hennes nya grej är att snurra runt runt runt, super skoj!

Resten av kvällen putsade vi fönster och städade, kunde väl ha gjort nått roligare på en fredagskväll men fan vad skönt de är att lägga sig i en ren lägenhet.

Dumma Mac..

Vi har ju köpt en MacBook men jag fattar inte mycket hur man ska använda den.. En sak som jag stör mig här på Blogg.se är att jag kan inte få mellanrum när jag känner för de.. STÖRIGT!

Hände de inte så mycket mer på självaste Nationaldagen.

Har inte tagit några foton så därför har de inte blivit av att jag har bloggat heller... Som dom flesta vet så har det varit röd dag så de innebär alltså en extra dag ledighet och de gillar vi skarpt.
Tog med oss pizza hem till mina föräldrar på tisdagskvällen och Isa bestämde sig att hon ville stanna kvar o busa ännu mera med sin mommo och moffa så jag o Robin åkte hem själva. Dagen efter tog jag en promenad för att hämta hem våran dotter för att senare cykla bort till min vän Daniel som bjöd på fika hemma hos honom. Första gången jag var där sen han flyttade in.. Dumma mig!

Vi var på Isabelle's dagis idag och fick t...

imag0570 (MMS)

Vi var på Isabelle's dagis idag och fick träffa dom andra barnen som ska börja nu och deras föräldrar. Isabelle var inte ett dugg blyg utan började leka runt och ge leksaker till dom andra barnen. Så fort hon hörde en melodisnutt började hon dansa och charma alla. Tror de kommer bli jätte bra när hon börjar där i augusti, känns riktigt bra!


Bästa kvällen på länge!

Festade med tjejerna igår och de var riktigt roligt. Förfesten var hemma vid Karin sen körde Tillie ner oss till stan och vi röjde loss på munken. Grymt bra kväll, tack fina ni!

Fredagsmyyyyyys!

Alla har sina bra och dåliga dagar och de har varit väldigt blandat för min del denna vecka. Har varit mycket irritation och t.om "krismöte" på jobbet men förhoppningsvis leder de till något mycket bättre o de känns redan som om det har gett resultat. Denna fredag var en riktigt bra, alla var på bra humör och vi jobbade på som bara den o samtidigt hade en grymt bra stämning.
.

Marica följde med mig hem o vi åt oss proppmätta på tacos och såg en helt okej film, fast jag och Marica tappade fokus ibland.. Filmen heter 50/50. Vi hade köpt två påsar chips o dipp så klart men vi åt kanske 10 chips var sen kände vi oss ganska nöjda.

RSS 2.0