Det bästa med att börja kl 8 är att jag ka...

imag0450 (MMS)

Det bästa med att börja kl 8 är att jag kan ha med mig Isa på toan när jag gör mig i ordning inför jobbet. Musiken är på och vi står och dansar o sjunger. En bra morgon med andra ord.


Almedalen

Jag, Isa och mormor var i Almedalen på förmiddagen och lekte en massa o tittade på ankorna. Var lite små kyligt men så fort solen tittade fram var de ganska skönt. Åkte sen hem till mina föräldrar på fika och ännu mera lek.








Vi skulle egentligen ha hem Emelie med fam...

imag0442-1 (MMS)

Vi skulle egentligen ha hem Emelie med familj på middag ikväll men vi fick ställa in de.. Robin mår inte alls bra och har ingen ork till nått så de var lika bra. De blir att ringa läkaren nästa vecka och kräva att dom får göra en grundlig undersökning för att ta reda på vad som är knas. De blev en film och snacks istället.


God morgon på er!

imag0439-1 (MMS)

God morgon på er!


FREDAG!!

Har varit en jobbig arbetsvecka så jag är glad att det äntligen är fredag och helg. Vi gick bort till lekplatsen som ligger några hundra meter bort från oss och satt och på en filt och fikade i de underbara vädret. Sen blev de en massa bus och lek, älskar våran lilla unge så mycket!


















Duscha är roligt!

Om hennes pappa ska in i duschen är de ett måste att följa med




Lite finare

Vi har ett stort och ganska fint ekbord med sex stolar till som har hängt med i några år nu. Bordet och helt okej men dynorna på stolarna är inge vidare och vi har länge pratat om att vi ska klä om dom men de har inte blivit av. Men nu i veckan kom Robin hem med nytt så han började på kvällen och de blev skit bra. Han är grym min man!
FÖRE




EFTER





Isabelle har fått köra bil idag alldeles e...

imag0435 (MMS)

Isabelle har fått köra bil idag alldeles ensam.


SMS-inlägg

img332 (MMS)


Härligt!!

När det är så här fint väder som de är ikväll var en promenad ett måste. Gick ner till havet vid lassarettet och kastade sten i vattnet o bara gick omkring. Älskar såna här kvällar, och fler kommer de bli!























Underbara helg!

För det är ingen vanlig dag, för de är nästan Jannes födelsedag, hurra hurra hurra!

Var i Tingan och firade Janne i förskott och kalas är alltid roligt! De var verkligen fullt hus och en massa ungar som sprang omkring och busade med varandra. Märker att Isabelle inte har en storebror/storasyster för när någon annan klappar lite för hårt på henne så börjar hon gråta på en gång. De blir nog annat när hon börjar på dagis, då komme hon härdas kan jag tro!

Mys på balkongen ikväll








Slö idag...

imag0430-1 (MMS)

Var inte den piggaste när jag vaknade imorse vid klockan sex kan jag lova. Hörde små tassande fötter i vardagsrummet så jag smög ut för att se vad busungen höll på med. Hon gick bara omkring o kollade läget lugnt o fint. Robin tog henne så jag kunde få sova ett tag till. Annars har de varit lugnt idag, välbehövligt! Tog en promenad till Öster och senare kom mina föräldrar på fika, sen har vi inte hunnit med så mycket mer. Hoppas eran helg är bra!


Härliga fredag!

Har läst att Olerys har byggt om så vi ville gärna prova på de så jag och Marica drog ihop ett gäng ifrån jobbet och förfest hemma hos mig. Vi slutade kl 17 och var hemma en halvtimme senare, redan vid kl 18 var vi färdiga.
Planen var att vi skulle ner o äta till kl 20 men när vi närmade oss den tiden var ingen redo att lämna lägenheten. Hängde kvar en timme innan vi rörde oss neråt för att komma till munken tillslut. Riktigt rolig kväll, tack alla fina!

Cider, shot, grogg och grogg! Så de ska vara

 

 

 


Pez eller Fez

Var i affären och Isabelle ville promt köpa en present till sin pappa så de var bara att hjälpa henne ekonomiskt med de. Robin fick en och Marica köpte till sina ungar. Väldans mysig onsdagskväll!






Vilka minnen som kommer tillbaka. Jag blev...

imag0425-1 (MMS)

Vilka minnen som kommer tillbaka. Jag blev anställd på bageriet 06 när vi skulle producera en jäkla massa muffins till fotbolls vm.


Imorgon blir de jobb igen!

Äntligen börjar Robin bli bättre så jag har ringt till mitt jobb och sagt att jag troligtvis kommer imorn. Han är fortfarande väldigt slö och har ont i kroppen men vi försöker, i värsta fall får han ringa hem mig igen.
Tog en promenad på hamnen och i innerstan med Agnes i de soliga men blåsiga vädret idag, mycket trevligt!






Vikken man!

Nu när Robin är dålig har han inte haft ork att raka sig men han tog tag i de igår och då bad jag honom att spara mustachen så jag kunde ta kort. Han är ju för fin alltså :)


En dag i sanden

När Isabelle drog fram strandleksakerna förstod jag ganska snabbt piken att hon ville leka i sanden så de var vad vi gjorde. Hon är lite skeptisk mot sanden först och vill inte riktigt sitta ner men efter ett tag går de bra och hon gräver runt o tycker de är super skoj.



















Våran lilla konstnär

Idag är Isa lite piggare så då passade jag på att göra handavtryck på henne igen och hon fick måla sin första teckning. Den blev super fin, om hon inte blir konstnär när hon blir stor då vet jag inte!










Nån som vet hur man får bort tusch fläckar på händerna?

Sjuk pojkvän och dotter

Nu är det inte bara Robin som är dålig, Isabelle ligger i hög feber, har hosta och är snorig. Det gör så ont att se henne så här så jag hoppas de går över fort. Hela dagen låg vi på soffan och såg på film med Frida istället för att vara ute i solen och leka. På kvällen flyttade vi ut till den inglasade balkongen och drack vin o lyssnade på musik, mycket mysigt!


Våran bil är en kändis

Jag brukar vara inne på hemnet med jämna mellanrum för att drömma mig bort för en stund och ikväll hittade jag våran bil på bild. Det är tvåan i samma hus som oss som är till salu för 1 575 000:- KÖP!


Morgonmys

Robin fick ringa hem mig igår ifrån jobbet eftersom han har blivit sjuk, eller han har varit det i några dagar men igår orkade han verkligen inte ha hand om våran 1 åring så jag fick komma till undsättning. Så när Isa vaknade imorse var de jag som fick ta henne så Robin fick sova vidare. Vi lekte i vardagsrummet och hon ville hela tiden upp på sin trehjuling hon har fått. Vi åkte sen hem till mina föräldrar för att leka av oss där lite så mannen i huset fick lite lugn o ro. Ville egentligen på sångstunden på bibblan men de var ingen idag o de var väldigt synd. Våran unge älskar musik men de får hon o sin pappa gå på istället.


Puss på dig min docka






Mata hunden med russin var roligare än att äta dom själv

Orädda unge!

Nu börjar klätterapan visa sig i våran dotter, allt ska klättras på och hon är helt orädd. Hon lekte inne i sitt rum som hon brukar men sen blev de ovanligt tyst. Vi går in och då hittar vi henne i fönstret, hur glad som helst. För att komma upp dit måste hon först klättra upp på en stol, sen bordet, sen byrån för att sen komma upp till fönstret, galna unge! Hade inte varit kul om hon hade ramlat ner... 2 timmar senare hittar jag henne på bordet igen, så nu ska stolarna bort tills vidare!




Lekplatsen

Robin och Frida var på lekplatsen igår och dom ser ut o haft de mysigt! När jag kom hem efter jobbet var Jonn också här hemma så vi åt ihop och busade med Isabelle. Efter Isa somnade o Jonn åkte hem tog vi fram popcorn, godis o läsk och drog igång en film, mycket trevlig kväll!








Pizza med päronen

Bjöd hem mina föräldrar på middag ikväll och denna gång blev de hemmagjord pizza där vi la på själva vad vi ville ha. De blev riktigt gott och vi satt ute på den inglasade balkongen och njöt av vårvärmen.





På detta vis blir de helt plötsligt mycket...

imag0406 (MMS)

På detta vis blir de helt plötsligt mycket roligare o handla.


Påsk var de här

Har varit dålig på att skriva nu men jag har haft fullt upp o göra så lite som möjligt :)

* Var på påsklunch hemma vid svärfar i lördags och åt kalkon o potatisgratäng.
* Har handlat en massa fint o nödväntigt till vårat kära hem.
* Firat Elias som fyller två år idag, men var på kalas redan på söndagen.
* Haft Daniel och Angelica på fika hos oss.


Snygg parkering, tar upp tre rutor.. Glömde visst att han hade släp!



Medans jag och Robin kollade in dynor till utemöblerna så sprang Isa iväg och här hittade vi henne













Isabelle har lärt sig att ta kort







Påsklunch

Var i Lye på påsklunch hemma vid svämmo och Mats idag, väldans trevligt!
















Vi lämnade av Isabelle vid hennes mormor o...

imag0380-1 (MMS)

Vi lämnade av Isabelle vid hennes mormor och morfar igår så jag och Robin kunde få lite egentid. Vi gick ut och åt god mat sen såg vi på bio. Blev American pie the reunion, riktigt rolig faktisk. Sen kunde vi åka hem i lugn och ro och inte göra något! Vi satt och lyssnade på musik och pratade fram till halv 3. Tack mamma och pappa för att ni tog så bra hand om Isa, som vanligt. Och jätte roligt att de gick så bra första gången hon sov borta.


Påskmarsch

Var på påskmarsch idag med Karin och ungarna, Robin stannade hemma. Var soligt o fint men riktigt kallt. Och dumma jag gick i skinnjackan och inga vantar.. Men de var mysigt!


Vad har du i ansiktet mamma??










Häng i Almedalen


En vacker kväll

Varit ute på en promenad genom innerstan och strandpromenaden, riktigt mysigt.










Det är riktigt jobbigt att lämna lägenhete...

imag0358 (MMS)

Det är riktigt jobbigt att lämna lägenheten på morgonen när Isa är vaken. Hon är så mysig och underbar så jag kommer alltid hemifrån senare än vad jag ska. Tänker på henne hela dagarna och vill bara hem. Jag vet att hon har de jätte bra hemma vid sin pappa men de gör ändå ont.. Hur ska de då bli när hon börjar på dagis?


Kurs på Toftagården

På torsdagsmorgonen åkte vi ut till Toftagården för att ha kurs i två dagar med bageriet. Jag är inte riktigt van med att sitta på en stol stor del av dagarna så de var lite jobbigt men lätt värt de. Hade en mysig kväll när vi åt och sen hade efterfest i vårat hotellrum. Som tur var drack jag inte så mycket för vi skulle upp vid 8 tiden och fortsätta med kursen. Bra två dagar men saknade min prinsessa, o Robin så klart!




Isabelle 1 år del 2

Eftersom vi inte har så himla stor lägenhet så delade vi upp födelsekalaset på två dagar, så idag var de vännernas tur att komma förbi och grattade henne. Tyvärr kunde inte alla komma men vi hade de mysigt iaf.






Tack för att ni kom och dom fina presenterna!

RSS 2.0