Isabelle = förstöraren!





Våran underbara dotter kryper nu runt i lägenheten och har fått upp farten nu. Är fortfarande lite svårt när hon har byxor på sig men de går, bara lite saktare.

Jag har blivit en Buzzador

Och för några dagar sen fick jag mitt första paket hem med Natusan produkter och rabatter. Jag har prövat deras olja och krämer förut och jag gillar dom faktiskt så de var perfekt att jag fick hem just det. Det enda jag behöver göra är att svara på några frågor o säga vad jag tycker så de är lätt värt de.

Om ni är sugna är de bara att gå in på buzzador.com eller klicka HÄR och bli en Buzzare!

Fick 20 såna här så säg till mig om ni vill ha en eller två :)


Allégatan - Gråbo pizzan - Jungmansgatan - Munken - Hemma!

Igår var det pizzakväll med dom bästa bagarna och det hade jag sett fram emot länge. Hade förfest vid en kollega innan vi gick till Gråbo pizzan och avnjut super goda pizzor. Sen gick vi hem till en annan kollega och festade vidare. Önskar vi hade stannat där istället för att vi gick på munken för det var verkligen kasst ute. Det var kul att vara där med bagarna men som vanligt tappar man bort varandra.. Men överlag var det en jätte rolig kväll!

Tog en massa kort men som vanligt vet jag inte vilka som tycker de är okej att jag lägger ut bilder på dom så de blir bara bilder på mig och Marica :)

(Ni som tycker det är okej att jag lägger ut bilder på er kan skriva det här, på facebook eller ett sms till mig så ja vet för framtida fester)


Bakismys med min fina dotter!



Hatar pengar!!

Var på stan idag för det var rea på Cubos och det gillar jag. Gick omkring där inne och kollade om jag kunde hitta något att ha på mig imorgon när det är fest. Jag blev så jäkla snål, har verkligen inte råd. Men det hade varit kul att ha nått nytt o ha på sig på kvällen imorn. Men jag gick utan en kasse med mig. Behöver verkligen ett par nya skor, stövlar som inte läcker in vatten nu till hösten/vintern. Men det är föör dyrt så jag klarade inte av att köpa de. Men sen var jag inne på apoteket för att köpa "måste" grejer och de gick på nästan 200:- så jävla tråkigt!

Mår så himla dåligt över de här med pengar, har gjort de ända sen vi köpte våran lägenhet. Det finns hela tiden i mitt huuvud och skriker SPARA! När jag tar bilen till Tingstäde, Lye eller vart jag än ska så svider de för jag vet hur dyr bensinen är men vi måste ju leva också..

Jag vet att det kommer bara bli värre nu när vi flyttar, får mycket mer utgifter att betala men har samma inkomst. Robin som jobbar och jag som är mammaledig.

Hatar pengar!

Har varit på babysim idag med min prinsess...

imag0511 (MMS)

Har varit på babysim idag med min prinsessa. Det gick lika bra som vanligt. Hon älskar verkligen vattnet och att plaska runt. Det enda hon inte gillar är att ligga på rygg, men förhoppningsvis blir de bättre med tiden. Skallvärken och mitt halsont är fortfarande kvar. Hoppas verkligen de blir bättre innan helgen.


Onsdagen var kass

Hela dagen var bara jätte dålig.. Isabelle spydde på natten och hade feber o mådde inte alls bra. Hon var hängig och trött hela dagen + att jag hade ont i halsen och huvudet. Det blev bara värre o värre för mig ju närmare kvällen vi kom och de är inte lätt att ta hand om sin 7 månaders bebis då!

Faster Frida kom förbi med en present till Isa, fin jacka och underbara tossor. Vi kommer få ett bortskämt barn :)


Tung månad..

imag0514 (MMS)

Tung månad..


Är du go eller?

Helgen har varit härlig på fastlandet, var som sagt i Göteborg hos min bror och hans familj på namngivelse. Huset blev fullt med människor som ville vara med och fira denna dag och fick en massa pressenter.
Söndagen åkte vi vidare till Ullared för en snabbis på Gekås och de var det mest stressade jag har varit med om. Vi hade ca 2 timmar att vara där och då skulle vi även äta lunch. Köpte en sak till mig, resten var till Isabelle. Hade egentligen velat handla en massa till lägenheten men de är svårt när vi inte har flyttat in ännu.

Nu är vi hemma igen och jag har börjat packa upp allt vi hade med oss i helgen. Robin lär vara ganska trött, tror inte han somnade fören 1 i nättras och sen upp vid 6.. Sen ska han iväg ikväll igen för teorikurs för BE kort.

Tack bror min för en härlig helg och underbart att få träffa min brorson igen :)













 




Är i Göteborg hos min bror på deras son Wi...

imag0504 (MMS)

Är i Göteborg hos min bror på deras son Williams namngivelse. Kom hit på fredags natten och åker redan på söndag förmiddag igen. Då ska vi förbi Ullared och ta en snabbis på Gekås. Skriver mer när vi ä henma igen. Bilden är ifrån när vi var på Frölunda torg.


Älskar den här reklamen, underbara barn!


Mys med pappa!





Nytt, begagnat & lånat

Detta är veckans shopping


Ett par byxor, en klänning, en tröja och fem bodies för 90:-



Stokke tripp trapp stol svart målad 150:-



Tre tröjor med Nalle Puh (två helt nya) 30:-


Raggsockar lånade ifrån snälla Karin.

Tisdag & Onsdag

Igår var det kalas, Robins mormors pojkvän fyllde 70. Vad roligt de låter, pojkvän i den åldern :) Mycket trevlig kväll med en massa smörgåstårta och fika.





Skulle köpa kladdkakor så då blev de ju självklart bageriet goda! Hälsade på mina bagare en snabbis med, saknar alla! Men jag har det underbart hemma med Isa så jag stannar nog hemma ett tag till!


Har köpt massor av pysselgrejer som saxar,...

imag0501 (MMS)

Har köpt massor av pysselgrejer som saxar, pärlor, fjädrar och mer som jag inte vet vad de heter. Får passa på att köpa sånt när de är billigt. Och som ett kontrollfreak som jag är var jag tvungen att dela upp allt i påsar..


Ikväll har JAG varit duktig och gjort mat ...

imag0500 (MMS)

Ikväll har JAG varit duktig och gjort mat till Isabelle, brukar annars vara Robin som har gjort de. Det blev spagetti och köttfärssås, väldigt enkelt faktiskt. Hoppas lilla tjejen tycker om det bara..


När Isabelle hade sovit klart sin middagsl...

imag0497 (MMS)

När Isabelle hade sovit klart sin middagslur så gick jag in till henne. Våran stora duktiga tjej kan resa sig själv nu.


Vi har en sån där pappers lampa ifrån IKEA...

imag0496 (MMS)

Vi har en sån där pappers lampa ifrån IKEA som väldigt många har och den brukar Isabelle tycka är rolig att dra i så den prasslar. Idag såg det ut som hon tuggade på nått samtidigt som hon hade händerna vid munnen. Trodde hon sög på sina händer eller nån leksak som hon brukar. Men när jag gick fram till henne såg jag det här hålet i lampan och öppnade då hennes mun och visst var de en del papper där.. Knasunge! Hon kan omöjligt fått i sig allt de där då, så jag antar att hon har ätit i omgångar när jag inte har sett.. Det gäller att ha uppsikt över henne varenda sekund annars hittar hon på någe bus eller slår sig. Jag kommer bli en riktig hönsmamma.. Om jag inte redan är de :)


Härlig söndag med fina vänner

Söndagen har jag spenderat med tre fina vänner som heter Marica, Karin och Tillie. Och så var två små sötnosar också med vid namn Isabelle och Zigge. Vi har haft filmmaraton så vi såg tre filmer (Twilight), eller såg o såg vet jag inte.. Vi pratade mest och busade med barnen men trevligt var de iaf :)


Har suttit i över en timme och fört över b...

imag0491 (MMS)

Har suttit i över en timme och fört över bilder som jag ska framkalla. Blev över 300 st som jag har gått igenom på våran hårddisk. Och precis när jag var klar så gick det och sket sig.. Varför?! Blir så ledsen..


Saknar..

Jag bestämde mig för att ha en lugn och mysig lördagkväll hemma med min dotter, bara äta nått gott och vräka i mig godis. Själva ideén med att bara vara själv lät bra och mysig men fan vad tråkigt de är. Isabelle har redan sovit nån timme och jag har sett en riktig tjejfilm, men nu då? Jag saknar ju min fästman!!



Lye

Robin har åkt till fastlandet med sin bror så jag och Isabelle är ensamna hela helgen, eller vi har inte varit så mycket självla. Igår var jag ju med mina föräldrar och idag har jag varit med Robins mamma och syster så jag klagar inte. Dagen spenderade vi i Lye med lite loppis och en hel del mys och skratt.


Kaallt när vi åkte iväg på morgonen, 2 grader bara..

Svämmo hittade en hoppgunga som passar pefekt, den vi har är ju fortfarande jätte stor.

Mysigt att ligga på golvet och läsa en bok

Snällt barn som ger Frida lite massage


Skorna var de enda jag köpte med de andra fick Isabelle av sin snälla farmor, de tackar vi för!

Mys på en fredag!

Fredagsmyset blev hemma vid mina föräldrar med Isabelle och en massa onyttigheter. Gott men lika mycket ångest efteråt som vanligt. Det har varit en massa skratt och bus med Isabelle och hennes mormor + morfar. Så pass roligt att hon inte ville sova. Men nu ligger gullungen och sover i sin säng och förhoppningsvis hela natten.







Vill inte sova!

Vi har fått promblem med läggningen av Isabelle på kvällarna, har varit så i snart två veckor och de är väldigt tröttsamt för oss alla. När vi lägger in henne i sin säng för att få vällingen så blir hon hysterisk, hon är lugn när hon äter men så fort hon slutar äta gråter och skriker hon som om hon hade ont. Det gör så ont i mamma och pappas hjärtan att höra sin prinsessa skrika så och vi vill bara plocka upp henne i famnen.. Vi går in med jämna mellanrum men varje gång ligger hon på mage och då vet vi att hon inte kommer att somna. När vi har hållit på så här ett bra tag lyfter vi upp henne och lägger oss i stora sängen eller i soffan och då kan hon oftast somna utan problem. Antar att det är närheten av oss hon är ute efter men vi kan ju inte hålla på så här varje natt.

Så frågan är hur vi löser det här? Ska vi fortsätta som vi gör? Ska vi låte henne somna i våran famn? Ska vi låta henne skrika sig till sömns? Ska hon sova mindre på dagen så hon verkligen är trött på kvällen?
Vi har en lampa som lyser när hon ska sova och den har vi släckt och har bara en liten svag lampa men de verkar inte hjälpa. Vi har de mysigt i hennes säng så de verkar inte vara det som är problemet. Men är det något vi inte tänker på?

Vill ju inte att hon ska bli "rädd" för sängen och se den som något läskigt och verkligen inte vill vara där.. När hon väl somnar in för natten så sover hon till 7 tiden på morgonen och vaknar inte alls under natten.



Babysim på Korpen

Var på Babysim på Korpens nya bassäng som ligger på skarphäll, det var första gången så jag var nervös men samtidigt väldigt förväntansfull. När vi skulle gå in i omklädningsrummet var de kaos där, massor av mammor som ska klä på sig och bebisar ligger överallt och skriker. Vi avvaktar lite men tillslut så måste vi in och trängas och Isabelle var inte allt för glad, som tur var är Emelie med så hon kunde ta Isa när jag skulle duscha.

Själva badningen var jätte mysig, Isabelle älskade verkligen det och plaskade runt som en fisk i vattnet. Vi var i bassängen i ca 30 minuter och de var alldeles lagom. När Isabelle fick vatten över huvudet så blev hon inte alls rädd, såg snarare ut som hon höll andan. Hon försökte dyka massor av gånger och fick nån kallsup men lika glad var hon för de!

Sen blev de kaos igen, när alla skulle duscha och klä på sig.. Jag fick tag på en Ikea matstol som jag kunde sätta henne i men hon var trött och hungrig så de var inte alls roligt. Hon hade en leksak som funkade ibland men annars var de en del tårar.. När jag äntligen var klar så skulle jag ge henne mat så fick vi sitta i entren och de var de ganska kallt o en massa folk som kom och gick så de blev inte så mycket ätande, men tillräckligt så hon blev nöjd. Min stora trötta tjej däckade i bilen på väg hem och märkte inte ens när jag lyfte över henne i sin säng hemma.

Badandet var jätte mysigt och de rekomenderar jag till alla som har små eller stora bebisar men de kunde ha varit bätte med plats. Vi får ha lite tålamod eftersom dom precis har öppnat och allt kan inte vara perfekt.
Hoppas de går smidigare nästa vecka och att Isabelle tycker de är lika roligt som idag!

Söta små badbyxor med fiskar, så klart röda!

 

Utslagen tjej.


Blev en spontan pizza kväll ned Frida. Ska...

imag0468 (MMS)

Blev en spontan pizza kväll ned Frida. Ska bli våfflor till efterrätt men vi får se om nån orkar de.


Första advent snart ju!

Idag var en sån dag när jag har gått omkring i mys kläderna hela dagen, inte varit utomhus o inte ens duschat ännu... Jag lovar att göra de innan kvällen är slut!

Har packat ännu en kartong så nu står det 7 st i hörnet hemma vid oss. Ganska skönt att ta lite i taget men de är så svårt att veta vad jag INTE kommer att använda på 1 ½ månad. Tiden bara springer iväg, snart sitter vi där i vårat nya place och firar första advent :)




Glömt att berätta, Robin vann 1000:- JIPPI...

imag0441 (MMS)

Glömt att berätta, Robin vann 1000:- JIPPIE :)


Vrålåk!

Haft en super mysig dag hemma vid Emelie i Väskinde, mat fika och en massa prat.
Våra (inte så små bebisar) myste på lekmattan och tog varandras leksaker :)




Isabelle fick testa Tildes nya vrålåk som var super häftig!
Grymt bra trehjuling som dom kan använda redan nu med hjälp av mamma eller pappa som kör dom, och sen kan man bygga om den så dom kan cykla själva.


Stolt ägare av en....

Jag har alltid hatat dom där One piece sparkdräkterna men ändå så äger jag en nu :) Frida köpte med en sån hem till mig så nu är hösten och vintern räddad! Men jag kommer icke att lämna lägenheten med denna på för den är inte speciellt snygg om jag ska vara ärlig.


Öppna förskolan Myllan

Idag var jag och en kompis på öppna förskolan Myllan med våra små. Har bara varit där en gång innan med bvc när dom berätta hur de gick till där. Det var först lite pinsamt när vi inte kände någon eller visste vart vi skulle sätta oss. Ska vi sätta och själva och titta på eller sätta oss mitt i smeten bland dom andra? Vi gjorde de sista, och började prata med dom andra mammorna. Jätte mysig stund, ska nog dit nästa måndag igen.

Faster Frida = Jultomten i Oktober

Världens bästa faster (till Isabelle) har varit i Ullared och handlat med sig presenter till sin brorsdotter.











Vi tackar så mycket för dom fina presenterna!

Isabelle fick dessa söta av sin farfar och...

imag0466 (MMS)

Isabelle fick dessa söta av sin farfar och Lena, helt underbart söta!


Lagom roligt att ha en skruv i däcket på b...

imag0464 (MMS)

Lagom roligt att ha en skruv i däcket på bilen.. Vi har lite otur med storbilen kan man säga! Suck..


Skåål på er mina vänner, Redbull Vodka bju...

imag0461-1 (MMS)

Skåål på er mina vänner, Redbull Vodka bjuds det på för tillfället.


6 grader ute, solen skiner, jag och Isa ha...

imag0460 (MMS)

6 grader ute, solen skiner, jag och Isa handlar frukost på Maxi med 8 andra kunder, en glad dotter, ganska trött mamma, men en ännu tröttare pappa eftersom han sover ännu. Han får sova en stund till, sen är det riktig mys frukost.


Finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder..?

När det regnar brukar dom flesta hålla sig innomhus så mycket som möjligt men inte vi nej.. Vi skulle ha en promenad med Agnes på morgonen och fast det regnade och blåste typ storm så gick vi i nästan en timme. Skönt att komma hem, in i värmen kan jag lova!

Söt unge!

Våran tjej är väldigt nyfiken av sig och vill se och höra på allt vi gör. På morgonen när hon har vaknat ligger hon i några minuter och jollrar och myser i sängen. Sen när jag tillslut öppnar ögonen så ser jag detta och de gör min dag!


Min onsdag

På förmiddagen var jag på mammajympan på Friskis & Svettis men Isabelle var inte så road av det idag. Efter 20 minuter blev hon grinig och ville inte ligga på golvet längre så de blev inte så mycket träning för mig. Får ta igen de nästa gång istället, köra dubbelt så hårt.

På eftermiddagen var jag på föräldrargrupp på Bvc med två andra mammor och deras barn, men de kändes helt slöseri med tid om jag ska vara ärlig.. Kändes som om vi bara satt och pratade om.. typ inget.. kommer inte ens ihåg vad vi gick igenom. Så får jag skylla mig själv lite, jag kan ju ta initiativ till ett ämne jag vill veta mer om. Men som vanligt sitter jag tyst men gnäller i mitt huvud.

Nu ligger jag i sängen med min dator och ser på säsongstarten av "Grey´s anatomy" medans Robin sitter i vardagsrummet och ser på sin stora idol Bear Grylls "Extrem överlevnad. Jag tycker också det är otroligt intressant att se på men ikväll vann Grey´s.

Leksand

Isabelle´s farfar är ett stort Leksand fan, när hon föddes var de självklart med den här presenten.


Heja heja!

Bullar och Cola

Nu när hösten är här så är det verkligen super mysigt att fika med sina vänner och bara umgås utan barn. Jag älskar Isabelle av hela mitt hjärta men det är skönt att bara vara med tjejerna ibland och Robin vill ha ensam tid med sin dotter också.

Problemet är bara att fiken på denna ö inte har öppet så länge.. Det enda jag hittade var Norrgatt och de är ju inte de roligaste.. Vet ni om några fik som har öppet på kvällarna? Hade iallafall en härlig kväll med mina kära vänner och tog en kanelbulle så klart! Det fick mig att tänka på bageriet när vi fortfarande gjorde bullar, de var tider de. Det var alltid lika roligt innan kanelbullens dag när vi skulle producera så mycket som möjligt och kanelen alltid tog slut.. Haha vart är planeringen??

Tack brudar för en mysig kväll, glöm inte bort den 16e!

Tips på mat strömmar in till mig.. Eller i...

imag0452 (MMS)

Tips på mat strömmar in till mig.. Eller inte! Har ingen nått bra recept? Ikväll blir det köttförslimpa iaf. En stoor till oss och en mini till prinsessan.


Har jag sagt att jag älskar loppis? Så got...

imag0451 (MMS)

Har jag sagt att jag älskar loppis? Så gott som oanvänd jacka till Isabelle för 30:- Japp, jag älskar loppis :)


Lämnade Isabelle i två minuter när jag sku...

imag0449 (MMS)

Lämnade Isabelle i två minuter när jag skulle diska nappflaskorna..


Bebismat!

Nu när Isabelle är över 6 månader så ska hon äta mer o mer mat (puré) men jag har så dålig fantasi vad jag kan ge henne.. Viss mat som vi ska äta kan vi ju ge henne innan vi kryddar för mycket och självklart utan salt. Har ni några bra recept till bebisar? Skriv gärna här, ring, maila, smsa, skriv ett riktigt brev ni bestämmer. Och ja, jag har googlat och hittat en del som vi ska testa men vill gärna ha mer. Tar också emot tips på hur nu fryser in maten?

Robin gjorde en köttgryta igår som hon älskade :)

Varit på info möte om babysimmet som börja...

imag0445-1 (MMS)

Varit på info möte om babysimmet som börjar nästa vecka. Väldigt spännande och ser fram emot de jätte mycket. Isa älskar att bada i badkaret hemma så jag tror hon kommer gilla detta. Bara jag inte är nervös och stressad så kommer de nog gå bra.


Nu börjas de

Isabelle har kommit på att hon kan öppna våra lådor i köket och de är ju jätte skoj!




Ni ska straffas era idioter!!!!

Natten mellan fredag och lördag var de nån/några idioter som fick för sig att sparka och repa våran bil..  Det gick att se fotavtrycken klart och tydligt på ena dörren och de blev buckor som resultat. På en annan dörr blev det en lång repa i lacken och nått avtryck där också. Riktigt jävla tråkigt alltså, så himla onödigt. Vi har ringt polisen och dom var här och kollade på bilen men vi kan nog inte räkna med att dom hittar den/dom som har gjort de.

Är det någon som vet vem som kan ha gjort det så kontakta gärna oss eller polisen. Natten till den första oktober på parkeringen vid Allégatan 104. Tydligen ska polisen ha varit här och plockat upp nå drägg som har bråkat, vet inte om det är dom som sabbade våran bil. Om ni säger till oss finns det en risk för att Robin slår ihjäl dom!




Igår fick vi ett trevligt spontant besök a...

imag0443 (MMS)

Igår fick vi ett trevligt spontant besök av två vänner och deras fina son. Alltid lika roligt att träffa dom och Theo växer på sig som bara den, mysunge!


Mode

Var och kollade modevisningen på Adelsgatan idag, underbart väder och mycket fina kläder och en favorit modell :)












RSS 2.0