Japp då var jag sjuk igen. Hela natten mel...

imag0237 (MMS)

Japp då var jag sjuk igen. Hela natten mellan tisdag o onsdag kräktes jag och har mått väldigt dåligt dom här dagarna. Har knappt kunnat röra mig och inte heller fått i mig någe mat. Robin har varit hemma ifrån jobbet för att ta hand om våran tjej för de har jag verkligen inte klarat. Han ska till jobbet imorgon så jag hoppas jag är piggare tills dess. Hatar att må så här..


Våran tjej mår inte bra

Isabelle är fortfarande inte frisk. Har har kräkts flera gånger i helgen och vill knappt äta, inte ens välling.. Vatten dricker hon ganska bra men jag blir så orolig för henne. Hon är redan ganska liten o smal och nu har hon inte ätit klokt på flera veckor ju! Ringde bvc imorse och hon sa inte så mycket, de var bara o avvakta. Ska dit på onsdag så får vi se om de har blivit nån ändring annars blir de doktorn igen.

Så jobbigt att se henne så här, vill ha henne glad o mysig som hon brukar vara. Detta är min sista vecka innan jag börjar jobba, då vill jag ut i de fina vädret och hitta på en massa skoj med mina vänner!

Jag är ledsen och depp :(

Kalas

Eftersom det är oklart om Isabelle är sjuk eller inte så fick hon o Robin stanna hemma medans jag åkte till Karin för att fira Zigge som fyller ett år imorgon. Massor av fika och många barn som sprang omkring medans Zigge satt lugnt och tittade på o sträckte sig efter sin storebror som bara susade förbi.
Grattis Zigge i förskott och tack för fikat :)






Helg

I fredags tog jag cykeln hem till Maricas tillfälliga bostad vid Bingan (på trejde försöket hittade jag till rätt nr 16) för att dricka och umgås med bara henne. Vi tog en pizza och snackade innan vi tog oss hem till mig för att parta vidare. Spelade spel och bara fånade oss som bara vi kan göra. Ingen av oss var sugna på utgång så vi stannade hemma. Och tur var de för Isabelle började att spy runt midnatt och gjorde de heela natten!
Tack gumman för en mysig fredagskväll och lördag förmmiddag :)

Vet inte riktigt vad de har varit med henne. Hon spydde på lördags morgonen och sen inget förens på kvällen. O inget under natten till idag (söndag). Men jag tror de bästa är att hålla oss hemma så vi inte smittar eller att Isa åker på nått nytt nu efter hon har slutat med sin penicillinkur.


Idag kom vi äntligen till sångstunden som ...

imag0234 (MMS)

Idag kom vi äntligen till sångstunden som är på almedalsbiblioteket varje fredag. Isabelle satt på golvet och var överlycklig.


Kan själv!

Idag har Isabelle fått leka med en kompis som är tre månader yngre än vad hon är. Eller lekt o lekt vet jag inte, hon erbjud honom nappen, vatten och leksaker. Hon satt sig på huk framför honom och skrattade o tog lite försiktigt. Roligt att se att hon kan vara varsam med honom o inte slå med händerna eller knuffa honom. Det är otroligt vad mycket som händer på bara tre månader, underbart att få följa hennes framsteg.

Några av sakerna hon kan nu förutom de vanliga att andas och blinka så klart:
* Går själv när hon vill och längre sträckor
* Äta och dricka själv
* Säga mamma, pappa, napp, lampa
* Prutta otroligt fult (efter sin pappa)
* Vet hur och vart mössa, strumpor och tröja ska vara och fösöker få på sig de
* Kan "läsa" böcker och tidningar
* Vet hur man använder vissa leksaker som telefon, piano osv..
* Vinka och klappa händerna.
* Leka tittut, gömmer sig bakom en vägg och sen tittar fram o skrattar
* Vet vart magen är
m.m

Mysstund på balkongen i solen med en söt tjej. Var väldigt spännande att titta på allt som händer ute




Har varit på fika hemma vid Emelie och Til...

imag0228 (MMS)

Har varit på fika hemma vid Emelie och Tilde idag, jätte mysigt. Var länge sen nu så de var kul att ses :) Nu på kvällen kom svärfar, Lena och Frida och hon bjöd på cookies. Riktigt goda, bra jobbat! :)


Gamla bilder

Har haft Marica hos oss på middag och en massa skratt och mys. Vi gick igenom en massa foton sen flera år tillbaka på sommarfester, after work och flera andra fester. Galet vad tiden går fort och man undrar hur fan man såg ut alltså.. ;)




Fick dessa underbara blommor igår av min f...

imag0224 (MMS)

Fick dessa underbara blommor igår av min fina sambo, dom och en Cola burk. Han vet vägen till mitt hjärta :) Var på spinning idag så då var faster Frida snäll och tog Isabelle. Hon var där över två timmar och de gick jätte bra. Ska försöka lämna bort henne oftare så hon vänjer sig.


Gungor

När det är sånt här fint väder ute är de ett måste med en promenad med en söt unge. Vi gick omkring här i området och hittade en lekplats o då började hon tjata om att hon ville gunga så varför inte. Hon skrattade hon tyckte de var jätte skoj!


SMS-inlägg

_facebook_176950 (MMS)


Usch för akuten!

Skrev igår att Robin fick åka till akuten för att han mådde så dåligt och då hjälper de verkligen inte att sitta över fem timmar i väntrummet och nästan en timme i undersökningsrummet... Han har öroninflamation, bihåleinflamation och fortfarande influnsaviruset med feber. Så de är inte konstigt att han har mått dåligt, stackarn! Jag tycker de är helt sjukt att nån får sitta och vänta i så många timmar när man verkligen mår skit, de borde finnas rum eller en sängplats nånstans så man kan lägga sig ner. Har läst om folk som har dött i väntrummet och ingen personal har kollat till dom på flera timmar. Usch för akuten!

Vi lämnade bort Isabelle till sin mormor och morfar nån timme idag så jag och Robin kunde få lite egentid o låg på soffan och myste framför en grymt bra film "The Doubble" med Richard Gere. Nu ska jag försöka plocka lite här hemma medans gullungen ännu sover.

Film

Såg en grymt bra film ikväll som jag grät floder till.. Den heter "A little bit of heaven" och är med Kate Hudson som huvudroll. Riktigt bra som får en att tänka att vi inte ska ta livet för givet, rekomenderar den starkt!


Det är en riktig bajs dag idag. Varken Isa...

imag0221 (MMS)

Det är en riktig bajs dag idag. Varken Isa eller Robin mår bra o de är riktigt jobbigt för oss alla! Nu på kvällen ringde han till nummerupplysningen och dom rådde honom att åka till akuten och där sitter han nu. Var sex före så han blir nog kvar där ett tag.. Vill så gärna hjälpa honom men kan inte göra så mycket. Ska försöka lägga våran unge nu som inte vill sova sen blir de väl nån film i ensamhet. Vill ha min Robin här... :(


Min fredag

Var vid Isabelle´s mormor och morfar igår och lekte med massor av leksaker dom har där hemma. Hon var så till sig så hon visste inte vilken hon skulle välja, så hon tog nog i alla i några sekunder innan de blev en annan.




På kvällen kom faster Frida med god mat ifrån Joda och så såg vi en skräckfilm när plutten hade somnat men den var inge vidare.. tror den hette 11-11-11. Den hade kanske varit bra om vi hade varit mer engagerade i filmen men de slöt med att vi spelade på mobilerna med varandra. Fast vi hoppade till några gånger o Frida skrek t.om en gång :)



Medicin

Var först lite orolig hur vi skulle få i Isa hennes penicillin men den smakar jordgubb och hon älskar den!




En piggare dotter, ÄNTLIGEN!

Det har varit en tuff period nu när vi har legat sjuka och riktigt jobbigt att inte känna igen sin dotter.. Hon har varit så slö och ledsen och inget vi har gjort har fått henne glad mer än 2 sekunder. Men nu har äntligen den dumma febern lagt sig och nu på morgonen har vi lekt nästan en timme och hon har skrattat och busat med mig. Underbart att se henne glad och att orka leka efter så många dagar av sängliggandes.




Bilder ifrån mobilen

Hittade lite bilder på Isabelle på mobilen


Bio

Fick veta förra veckan att några ifrån jobbet skulle gå och se "En gång i Phuket" och de ville jag så klart gå med o se. Sen kom en fin överraskning, bageriet bjuder alla på biljetterna! Vi var 10 stycken som gick och filmen var riktigt bra och då är inte jag så förtjust i svenska filmer egentligen. Mycket trevlig kväll!

Besök vid doktorn

Våran tjej har ju varit dålig i fem dagar o har haft feber o varit väldigt ledsen. Sjukvårdsupplysningen tyckte vi kunde "vänta" ut de men imorse ville jag inte vänta längre så vi ringde bvc så bokade dom in en tid så vi kunde få träffa läkaren samma dag. Han lyssnade, kollade på henne och tog stick i fingret och de visade sig att hon visst var sjuk. Förstod bara inte riktigt vad de var för läkaren var väldigt flummig, men vi fick iaf recept på antibiotika som hon ska äta i 10 dagar.

Hoppas hon blir bra snart, saknar våran spralliga och glada Isabelle!


Jag och Robin kunde inte göra de jag hade ...

imag0207 (MMS)

Jag och Robin kunde inte göra de jag hade planerat på själva alla hjärtans dag eftersom ingen av oss mår speciellt bra. Men vi har haft mina föräldrar, svämmo och Frida på fika och åt en massa gott. Nu när vi är själva så känner jag hur dåligt jag mår.. Får lägga mig ner och vila ett tag!


Nu räcker de..

Det är en riktig sjukstuga hemma hos oss.. Isabelle har legat i feber hela helgen, har pendlat mellan 38,5 - 40 grader så våran tjej är helt slut stackarn.. Hon får inte i sig mycket mat och tyvärr inte så värst mycket vätska heller, hon mest sover o ligger och myser med antigen mig eller Robin. Vi har pratat med sjukvårdsupplysningen och dom tycker att vi ska avvänta så länge hos kissar. Som om de inte är jobbigt nog så är Robin sjuk också, han har varit helt utslagen så jag har inte fått så jätte mycket hjälp med Isabelle. Och de sista jobbiga är att jag inte heller är frisk... Har ont i lederna, huvudet, hostar och mår allmänt dåligt!

Och jag som har sett fram emot alla hjärtans dag imorgon när jag hade planerat massa mys för mig och Robin medans mina föräldrar skulle ha Isa men men..

Har fina Marica hemma vid oss ikväll och h...

imag0206 (MMS)

Har fina Marica hemma vid oss ikväll och har ätit gott och druckit lite vin. Ser skräckis som jag älskar och har hoppat till några gånger. Isa är fortfarande sjuk och har feber men har sovit en timme i sin säng iaf, men ligger nu i pappas famn.


Våran tjej fick feber igår kväll och har v...

imag0197 (MMS)

Våran tjej fick feber igår kväll och har vaknat var 10 minut i natt kändes de som och var jätte ledsen och varm. Hela dagen har hon varit väldigt slö och sist jag kollade hade hon 39.3 i temp.. Fick i henne lite välling och vatten då kunde hon leka i en minut sen somnade hon sittandes emot mig.


Fredag den 10:e

imag0195-1 (MMS)

Skulle egentligen ha gått på sångstunden som är på bibblan på fredagar men Karin ringde mig precis när vi hade åkt hemifrån att de var inställt pga sjukdom så de var bara att vända om men de gjorde inte mig nått. Fick fin besök av både Karin och Peter ifrån jobbet o ungarna så klart. Dom lekte så bra medans vi "vuxna" pratade och drack kaffe. Roligt att det är en månads skillnad på alla tre, Zigge äldst, sen Isa och Neo sist, men de spelar ingen roll när dom kröp omkring. Hade mamma över på fika också och lika glad som vanligt är prinsessan för de. Pratade en massa om ettårs kalaset som börjar närma sig, så jag ser fram emot de. På eftermiddagen tog vi en promenad till bingan där jag träffade en tjej som sålda denna fotoram för 50:- riktigt nöjd med den. Frågan är bara om den ska vara i Isa´s rum eller på väggen där dom andra ska upp.. Avslutade kvällen med god mat med min trötta sambo och snart blir de film och fredagsmys. Hoppas ni har de lika bra som jag :)


Förslag till tårta

Jag skrev ju för nån vecka sen att jag var på jakt efter nån som kunde göra en tårta tills Isabelle fyller ett. Jag har hittat en tjej som gör jätte fina tårtor efter ett tips här på bloggen och de tackar jag för. Probelemet är bara att jag ingen aning om hur jag vill att den ska se ut. Jag har varit inne på att ha lite blommor kanske men då blir den mest fin, inte barnsligt söt som jag egentligen vill att den ska vara. Men jag kan inte komma på vad de skulle vara för tema eller figur på tårtan så snälla hjälp mig.

Isabelle har ju inge intressen eller nått som hon verkligen gillar så de är ju helt upp till hennes föräldrar men jag är helt ställd.. Gillar INTE Hello Kitty och vill att den ska vara "tjejig" men annars är jag öppen för förslag. Sen ska de ju inte vara allt för svårt att göra också..

Se detta

Så jäkla roligt klipp som Frida hittade :)



Pizza med tjejerna

Jag, Isabelle och Marica åkte ner till Vera Moda på adelsgatan för att kolla in deras rea, dom hade 20 % för alla medlemmar. Jag är fortfarade för snål så jag köpte inget men Marica shoppade loss en massa fint! Vi var sugna på pizza så vi åkte till Marco Polo och handlade till oss och Karin. Men även en till Robin så lämnade vi av den innan vi åkte till Karin o ungarna. Han började bli bättre på kvällen men ville ändå vara själv hemma o jag tog så gärna med min våran dotter. Hemma vid Karin var de en massa lek mellan Isabelle, Zigge och Olimar, härligt att se dom leka så bra.

Hade en riktigt trevlig kväll med dom fina tjejerna :)


Isa tycker de är tråkigt när pappa är sjuk...

imag0189-1 (MMS)

Isa tycker de är tråkigt när pappa är sjuk, hon vill ju leka med honom.


Underbara unge

Isabelle satt på mig och vi busade, då började hon "klappa" lite hårt i mitt ansikte och då sa jag till henne " Du får klappa snällt" Då började hon klappa händerna :) Underbara unge!

Robin är sjuk..

Förra veckan var jag sjuk och helt säng (soff) liggandes så Robin fick sköta allt här hemma. Nu är de Robins tur.. Han kände sig dålig natten mot måndag men försökte ändå jobba men kom hem efter två timmar sen har han varit helt borta. Sovit, sovit och mera slappande har de varit dom här två dagarna. Isabelle är lite mer t gring än vanligt  men verkar inte ha åkt på nått men för säkerhets skull så stannar vi hemma. Om nån vill hit kommer ni på egen risk..

Ny stol

Vi har köpt en ny bilbarnstol till Isabelle och igår kom den äntligen! Vi beställde den på Toyland.se för då sparade vi nån hundralapp istället för att köpa den på Babyproffsen här i Visby. Jag tror Isabelle kommer sitta som en prinsessa i den och redan igår var hon jätte nyfiken på den.

Vi har alltid haft henne framme i bilen men nu har tänkt försöka ha henne bak eftersom den här stolen är mycket större än vad babyskyddet var. Hoppas de går smidigt o att hon vänjer sig fort med de. Måste bara köpa en spegel och solskydd sen är vi redo! Om de är nån som har en sån spegel liggandes så kan ni höra av er :)

Denna här har vi




Jobb

imag0182 (MMS)

Var som sagt på jobbet igår och jobbade för första gången på ett år. Var lite nervös innan för jag var rädd att försova mig, började ju klockan 6. Men de gick bra och kändes faktiskt bra att komma igång igen. När vi hade slutat åkte jag hem till Marica en timme för att snacka lite strunt. Alltid roligt att träffa henne, synd att de blir så sällan nu när hon jobbar.. Men nästa vecka hoppas jag :) Min mamma och pappa var förbi hemma vid oss idag och lämnade tre stolar, en bänk plus en matta som vi ska ha på balkongen tillsvidare. Självklar stannade dom på fika och bus med Isabelle.


Morsan jobbar idag

katta har inte loggat ut från bloggen så då skriver jag lite istället idag!

Morgonen/förmiddagen: Efter Mamma klivit upp för att gå till jobbet vid fem tiden ville inte jag somna om. Fattade först inte att hon skulle iväg, trodde hon gick upp för att göra välling till mig. Men hon kom inte tillbaka med nån välling. Så då fick jag försöka väcka farsan som helst ville sova vidare. tio i sex lyckades jag övertala pappa att vi skulle upp så jag kunde få ny blöja och välling. Sen såg vi på ett inspelat avsnitt av Top Gear det var kul men jag minns inte hur det slutade för jag måste ha somnat till. Men det gjorde inget för jag blev så pigg o glad och full med energi så jag kunde leka å busa med far va riktigt kul tills jag blev bajsnödig. Inne vid skötbordet muttrade pappa nått om att det tydligen inte bara va majs som går rakt igenom för det gör tydligen dom små Kiwikärnorna också.
Till frukost åt jag en stor tallrik gröt och ca ett halvt ägg... kokt. Sen blev jag så fascinerad av hur en äggkartong är uppbyggd så jag studerade den noga medans farsan plockade upp en massa ägg (ca ett halvt) som låg utspritt på golvet.
Efter jag borstat tänderna gick jag en liten skyddsrond här hemma i lägenheten, sågtill att det inte smakade kemikalier om elementen och att dom satt fast riktigt ordentligt Osv. Enda anmärkningen jag har efter skyddsronden är att torkställningen verkar tippa lätt! åtgärdas omgående medans jag leker med lego, sen ska jag sova en stund och kanske ut och åka barnvagn en sväng

Peace out~ XO XO~Roger över roger ut~Klart slut / Bella

Jävla blogg.se

Skrev ett låångt inlägg nyss men allt försvann så jag orkar inte skriva om de! Kortfattat skrev jag:
* Har varit sjuk men är frisk igen
* Ska jobba imorgon på bageriet från kl 06-14

Blev bjuda på middag vid svämmo ikväll med...

imag0181 (MMS)

Blev bjuda på middag vid svämmo ikväll med Robins syskon. God mat och trevligt sällskap.


Hon kan gå!!

Förra veckan gick Isabelle två steg vid tre olika tillfällen, en gång när jag var hemma själv med henne på dagen, sen senare när Robin kom hem gjorde hon likadant. Sen ville hon så klart visa mormor och morfar så hon gjorde de en gång till. Blev överlycklig och kunde inte förstå hur stor våran tjej har blivit!

Igår så helt plötsligt började hon gå 3-4 steg vid flera tillfällen. Och som längst gick hon nästan två meter och de är många steg med hennes små fötter. Vi jublade av lycka och Isabelle bara skrattade och tänkte säkert "Äh de där var ingentigng"
Innan mormor gick igår kväll ville hon ut i trapphuset för att vinka hej då till henne och då såg hon trappan upp en våning och den såg super intressant ut så den ville hon testa på. Våran "lilla" unge började klättra upp för trappan utan några problem och kom hela vägen upp utan min hjälp (Självklart gick jag bakom henne och kunde fånga om hon ramlade) Hon har nog aldrig varit i en trappa men ändå visste hon precis hur man skulle göra, helt otroligt!

Det är bara att inse att hon är ingen liten bebis längre, hon är ett barn med en egen personlighet och kan så mycket mer än vad jag trodde en 10 månaders skulle kunna. Mammas och pappas fina tjej :)


RSS 2.0