sluuut!!

kan radiotjänst sluta höra av sig!! har ju ingen tv........


förberedelser

har ätit lite lunch nu. blev stekt potatis korv och köttbullar. lite rester från igår. eftersom jag ska iväg nu strax på stan och handla allt inför nyår så åt jag hemma, så man slipper äta på stan. bara dyrt och onödigt. och då skulle jag vilja ha max för det är såå gott. men inte så nyttigt..

som sagt, Marcia och jag ska handla mat, alkohol och allt som behövs inför nyår. så hon kommer hit nu strax, så ska vi byta lite julklappar. det är en väldig blandning av julklappar jag har köpt till henne. en fin sak, en rolig sak och .. en rolig sak till! :P

frågan är vad man ska dricka på nyår. man vill ju lyxa till det lite. får gå runt på systemet och kolla lite. o så ska jag hitta ngt till Robin med.

ikväll ska vi hem till mamma och pappa. har inte träffat dom sen dom kom hem efter sin lyx semester!
jag kan bara anta att pappa är sjukt brun som vanligt! räcker om han solar en gång per år så är han brun resten av året.. så jäkla orättvist! vill oxå kunna bli så brun!
dom ska bjuda på lite mat. stekt fläsk skulle det nog bli. så gott!

ne borsta tänderna!!


kladdkaka

var en snabbis på rusta idag. har hört att dom hade 50% på alla julgrejer. så jag hittade lite där och köpa. sen när jag skulle betala sa hon i kassan att de skulle kosta 398:- eller liknade. men jag tänkte att jag hörde fel, för mitt skulle max gå på en hundring. sen kollar jag kvittot. då hade jag tydligen köpt en resväska för 299:- haha så fel de kan bli. så jag fick tillbaka mina pengar i kontanter. jag gillar inte att ha kontanter.. men de får gå till våran sparburk.
jag undrar hur många gånger dom har gjort fel med mindre summor som man inte märker. så kolla kvitto!!

var ute i lärbro och åt lite lassagne. jätte gott. hade nog kunnat ta en portion till men de hade nog blivit för mycket. sen till efterrätt blev de kladdkaka ifrån bagerit. den var faktiskt riktigt god, och inte för kladdig.

nu är vi hemma igen. vi fick lite ensam tid vid varsin dator. men snart ropar jag hit Robin så kan vi se en film eller ngt. man har sina sidor man besöker på nätet, men efter de då? har idetorka..


träning..

vi bestämmde igår kväll att vi skulle upp vid 9. sen skulle Robin iväg och springa lite. och jag som hatar att springa skulle träna med wii fit. och duktiga som vi var så gjorde vi det oxå. han sprang ngn km. och jag höll på med wii i över en timme. bra sak det där. roligt som fan och man blir anfådd och varm.
men de ger väl kanske inte så jätte mycket men de e bättre än inget alls. funderade på ut och gå en sväng nu när de e sånt fint väder. men de e så jobbigt att gå när de e så halt.
håller på med lunch nu. blir potatis, hemmagjorda köttbullar och Robins goda sås.
sen efter de tar vi en prommis. 

sen ikväll ska vi ut till svärmor och äta igen. man gör inget annat än äter under julen känns de som.
men de blir en liten hej då middag. Frida ska åka hem till sitt pluggliv igen.

nu måste jag ut och kolla potatisen!
 


ännu ledig!

vi bestämmde igår att vi skulle vakna vid 9, gå upp och äta frukost i lugn och ro. sen åka iväg och kolla på bilar. men neee... vi sov väl fram till lite innan 10, slöade jätte mycket. tror vi åkte iväg vid halv 12. det är de som semester gör med en. man blir så himla slö och trött..

bilen som vi vill kolla på fanns inte inne då. den skulle komma tillbaka efter nyåret. sen kollade vi runt på andra ställen. fanns en halvdan bil, inte speciellt snygg men ändå i bra skick. inte gått så långt och bra utrustad. men som sagt inte så snygg. den kostade 50 000 medans den andra bilen vi vill ha kostar 90 000.
svårt det där. men så länge Robins bil rullar så är det ingen panik.

vi funderade på om vi skulle ringa ngn och be dom komma över på en film och så. men ingen av oss orkade ta tag i det så nu väntar vi på att filmen ska packas upp sen ser vi den själva och myser. boot camp tror jag den hette. får se om den är bra. funderar på att ta ut täcket hit, så kallt. jävla gotlandshem!!


jobbigt

då var de nästan klart i förrådet. man samlar på sig så otroligt mycket grejer genom åren! så kom jag och tänka på när mamma och pappa flyttade ifrån myrstigen. det var en stor vind, ett garage och förråd. så jag ska inte klaga :P
så nu är de uppdelat vad som ska slängas och sparas och ge bort. tre kassar med kläder tänkte jag ge till katthemmet. oj vad de tar emot att att göra sig av med det. man kanske kommer vilja använda dom ngn dag men då finns dom inte.. en kasse med skor. de e nog ingen som vill ha så de får kastas. massor av cd skivor och vhs filmer. vad gör man med de egentligen? nu är Robin i duschen, jag ska in strax. sen ska vi åka till tingan. så tar vi med oss gråbo pizza till Marica och Janne. är riktigt hungrig. blev bara frukost idag så jag längar.


det var tydligen söndag idag..

då har vi ätit frukost nu, blev yoghurt och banan. Robin åt macka. nu ska vi ta tag i förrådet. vill verkligen inte men måste. jag brukar hålla det fint efter mig men av ngn anledning har de blivit kaos! så här fint ser de ut där inne.





måste även passa på att skryta lite om puzzlet vi la under julen. 1000 bitar. ibland var man frustrerad och ville bara kasta bort det, men till slut så! =)




läskigt!!!

såg precis en skräckfilm, The Skeptic från 2009. säger bara jävlar!! jag var så himla rädd.. skrek till en gång, höll i Robins hand. han fick jätte ont. han var väldigt rädd han med, så de slöt med att i halva fimen satt han sig vid sin dator. haha fegisen! :P
men filmen hade ett riktigt dåligt slut.. var inte ett sånt kasst slut att allt sprängdes eller så, bara ett riktigt kasst slut. men jag rekomenderar att se den!



hemmabiosystem!!

jag och robin åkte iväg vid 10 för vi ville kolla på en bil som vi blev intresserade av. men dom hade så klart stängt idag, så då åkte vi in till elgiganten istället. vi har varit väldigt sugna på att köpa ett hemmabiosystem men de har aldrig blivit av. men vi hittade ett till jätte bra pris så vi tog de!

sen åkte vi ut till svärfar där han och Lena bjöd på revbensspjäll och potatis. jätte gott. svärmor, frida och jonn var oxå med. vi har inte lagat mat själva så mycket denna vecka. varit runt lite överallt.

sen blev de roliga. koppla in de där systemet. gick faktiskt bra tills vi märkte att vi saknade en sladd. jag har för mig att de ska finnas en sån ngnstanns här hemma. troligtvis i förrådet som är fullt av grejer. och Robin vet att han har några i tingan men vi vill ju ha de nu! så han åkte iväg o köper en. kostar inte så mycket.

jag tänkte påbörja att röja undan lite i förrådet när han var iväg. men de e så himla mycket där så jag gick till datorn istället. men vi får ta tag i det ngn dag nu när vi är lediga.

nu låter det som han kommer så jag får se ut som om jag gör ngt viktigt!
bye


jul jul underbara jul!!

haft en riktigt mysig jul!
dagen innan julafton så var vi i lärbro och smygstartade lite med julen. åt lite skinka, köttbullar och prinskorvar. jätte mysigt med julafton och maten, synd bara att jag inte äter så mycket men men!
på julafton så vaknade vi runt 9, hade lite julklapps utdelning i sängen. (tack älskling för klapparna! <3 )
sen åkte vi ut till Robins farmor och farfar. åt en massa mat sen såg vi kalle anka så klart. fikade lite sen åkte vi in till stan. stannade en snabbis hemma vid oss, hämta lite öl och bröd. sen bort till Robins moster o man. alla blev jätte glada och se oss. dom hade väntat på oss innan dom skulle börja äta. men jag var ju fortfarande jätte mätt men de var bara att ta lite mer.
satt och pratade skit hela kvällen. riktigt roligt. jag drack inte så där jätte mycket så då är de kul att lyssna på hur vissa pratar. dom i 50års åldern blir helt plötsligt 25! det gillar jag! =)

idag har det varit en riktigt lugn dag. låg kvar i sängen fram till halv 12 eller ngt. vaknade runt 4 i natt och trodde de var dags att gå upp. frågade Robin när han hade satt igång tvn, men den hade stått på sen vi somnade.
gjorde egen pizza, riktigt gott, men inte lika god som gråbos!

håller fort på med det puzzel som vi lånade av svärmor, men snart så är de klart. då kommer en bild in.
men här är lite bilder ifrån julen!






























köttbullar







köttbullarna gjorda inför julen. hoppas att de räcker men de ska de nog göra. dom flesta äter ju så mycket av allt annat, de e ju bara jag (och Marica) som inte äter så mycket annat.. =)

nu ska vi ner en vända på stan igen. köpa lite gott på systemet, och hoppas på att jag hittar ngt fint att ha på mig imorn. på julafton vill man ju vara fin. annars får jag ta ngt gammalt!


äventyr i Tingan

under tisdagen åkte jag och Robin ut till Tingstäde för att äta lunch vid svärfar och hans Lena. dombjöd på kallops, de var gott men inte lika god som pappas är! =) Frida var oxå där och åt. pratade lite om att vi skulle ut och åka pulka efter bilen. men jag trodde inte dom var seriösa, men de gjorde vi. riktigt kul men samtidigt lite läskigt.
fick bara en bild på Robin



sen var vi i kutkäldu, och kollade på svärfars badbalja. riktigt mysigt. måste va där ngn kväll och bada. helst när de e snö ute.











sen på kvällen var vi och såg avatar på bio. riktigt bra film!! kommer lätt se den igen när den finns att ladda ner.
237 miljoner dollar kostade den att göra! helt galet ju. men grym var den
!


bilder ifrån lördags!






































naglar

då har man målat naglarna på första gången sen i sommras. går inte att ha fina naglar ute på bageriet. så hoppas dom är lika fina under julen!

frågan är vad vi ska hitta på ikväll. Robin sitter och testar ngt nytt spel till wii nu. men vi funderade över att gå o se avatar på bio. kan vara trevligt. eller se en film hemma och bara mysa.. svårt val..

semester!!

söndagskvällen var riktigt mysig. vi åkte ut till lärbro till svärmor. först skulle vi egentligen äta pizza men både jag och robin åt de i fredags så de blev taco istället. Robins syster Frida är på ön för att fira jul, och hans bror Jonn var oxå där. åt oss jätte mätta och drack lite vin, sen puzzlade vi faktiskt. det har jag inte gjort på flera år. men de e kul. fick låna hem tre stycken som jag kan sysselsätta mig med under julledigheten.
vi åkte hem runt 23, så vi blev aldrig klara med det.

och nu är jag ledig!! såå skönt. vaknade innan nio imorse och de e riktigt härligt. slippa gå upp jätte tidigt, skrapa rutan, jobba hela dagen! ska slappa lite till, få i oss frukost sen tänkte vi åka och kolla en bil, sen ta en vända på staden.


helg!

får skriva om den underbara lördagen jag hade. började kanske inte så bra med att jag jobbade. började 6 till 15. så de är helt okej. vi hade faktiskt kul och tiden bara försvann. det blev så att jag skulle ha lite koll under dagen, vad som skulle göras och så. de är alltid kul med lite mer ansvar. det händer inte så ofta. men de gick bra. behövde inte skrika ngt på dom att dom skulle jobba!

sen gick jag hem till Marica och Janne när jag slöt. var riktigt mycket snö ute då. hade ju snöat hela dagen nästan. men de e mysigt. de gillar vi! =)
fick hoppa in i en dusch och bli av med muffins lukten. så kom robin dit oxå. Marica bjöd på kyckling och potatis i ugn, med en julmust sås. faktiskt riktigt gott! sen började jag och Marica fixa med Robins andra födelsedags firande. dom kom aldrig in till stan när han fyllde år så vi tog det denna kväll istället.
gjorde om köket till ett barn kalas. med ballonger, fina party tallrikar o muggar osv. sen de bästa på kvällen, marängsviss, såå gott! och hade i sån där saker, som liknar tomtebloss. Robin blev ganska överraskad!
sen blev de fiskdamm, gjorde de även för Adam men Robin har lite barnasinne han med!
så vi fick en påse var med massor av godis och prylar. Adam fick en bil och en sheriff bricka som han kunde sätta fast på tröjan. Robin fick en sån med. jag hittade ingen motorcykel till honom så han fick en pruttkudde.
vi hade en riktigt mysig och trevlig kväll! bilder kommer upp senare.

idag har vi tvättat. blev fyra maskiner. då har vi det gjort innan jul och så. Robin var duktig och frostade av frysen. nu sitter vi i soffan och slappar. han ser på top gear, då ska jag inte störa! ;)


vänner, pizza och wii

kom på att jag skrev aldrig ngt igår, fredag alltså. blev en ganska lugn kväll eftersom jag skulle jobba på lördag morgon. två kompisar kom över med pizza! de tycker vi alltid om. vi hade hoppats på en gråbo pizza men de blev ngn av elefanterna. de funkade det me!
sen spelades de massa wii. dom är sugna på att köpa ett eget, så dom ville testa en massa. och dom blev kära i nya super mario bros! men vem blir inte de!!
sen spelade vi en massa spel till. så dom kommer nog köpa ett snart!
kom väl i säng runt 23, ganska lagom. skulle upp innan 5, började jobba vid 6. men lördagen får jag skriva om imorn!

sov gott! bye bye


lägenhet

vill köpa en lägenhet! vill ha ngt eget vi kan renovera så som vi vill ha det. vill inte bo i gotlandshem längre. nu till nästa år kommer hyran ligga på över 4800:- sen kommer el o bredband. som tur är så är vi två som delar på det. men vill köpa en egen. med markplan är ett måste!




min fina bil är hel igen!

nu har jag äntligen fått min bil igen. lämnade in den förra måndagen för den krånglade som bara den. den dog på väg ut mot tingan när vi skulle byta till vinterdäck.
el Ture skulle höra av sig när bilen var klar. hade inte hört ngt sen i fredags så jag ringde honom idag. då var den klar. han "skulle" ringa mig men han visste inte vart han gjorde av mitt nr.. hmm.. men nu är den hemma vid mitt igen. kostade 1700:- så de e väl okej. kunde ha varit värre. och det är de första jag har behövt fixa med den.

det är så himla fint ute nu. massor av snö!! så jäkla härligt. hoppas verkligen de håller sig kvar till julen. det hade varit underbart. de lyser upp så fint.
är egentligen en sommar människa som älskar solen pch värmen. men lite vinter är mysigt det me! =)


en riktig fegis!!!

jag bangade ur och föll för grupptrycket.. jag gav pengar till deras blomma... inget jag är stolt över men alla utom två stycken gav så. men de e marica som har lagt ut för mig så egentligen har jag inte betalat!!

snart kommer agnes på besök. vi ska se en film. blir nog zombiland. hört att den ska vara rolig.
älsklingen kom hem ifrån affären, och vad fick jag? hjärtan choklad. såå jävla goda. älskar dom, och självklart robin oxå! =)


Jag och Agnes i sommras på hp5


att ge eller inte..

vet inte riktigt hur jag ska göra...
på bagerit har vi alltid gett våra två chefer en blomma eller liknade vid julfikat.
jag har alltid varit för de. har t.om ett år hållt i de. men i år vet jag inte hur jag ska göra. om jag ska vara med eller inte. penga frågan är ju inget problem. de är en 10a var. men själva principen. dom har varit så jäkla dåliga de här senaste halv året. dom har sett till att de har varit mycket tjafs i onödan. och den ena chefen är ju helt kass.. han har ju sagt åt oss att vi ska inte klaga utan bara vara glada att vi har ett jobb kvar. och skall gå med på hans ändringar. de hade varit så skönt om ingen hade gett dom ngt. då kanske dom fattar att dom beter sig dåligt.


Se hela bilden


fixar och trixar

lördags jobb är egentligen helt okej. så länge man inte gör de för ofta bara. men ngn gång hit o dit funkar.
vi hade ingen förman eller chef, så då är de mycket skönare. vi jobbar på lika bra. men vi har kul samtidigt istället. och vi hann med en hel del. och mycket skratt o musik.
när jag kom hem hoppade jag ner i ett bad med älsklingen. han låg redan där och försökte få upp värmen efter ha varit ute och jagat. som tur var så träffade han ingen söt liten sak.

Se hela bilden



vi hade hade våra planer att åka iväg ngnstans. kanske ut till svärmor i lärbro om hon var hemma. eller hålla marica sällskap när janne var på julfest. men de blev att vi stannade hemma. spelade wii. såg på film och bara mysade o umgicks. 
trodde att jag skulle vara jätte trött på kvällen men kunde inte somna förens efter 2 ngn gång. robin somnar på en gång som vanligt. jag försökte med allt. se på tv, stänga av tv. kolla datan. men ngn gång somnade jag iaf.

idag har robin varit iväg hela dagen nästan. skulle röja undan i hans brors garage. så jag passade på att se ett avsnitt av gossip girl, ta ett bad och fixa iordning här hemma. skulle egentligen göra en massa annat men då började jag med en julklapp istället.
det är så himla kul att göra ngt speciellt med julklapparna. har suttit i nästan 2 timmar med robins pressent. men är inte ens halvvägs. men den kommer bli jätte bra, och jag tror att han kommer att uppskatta den!
sen har jag redan köpt lite annat smått till honom oxå. han kommer bli riktigt nyfiken när han läser detta! =)



heeeelg, men ändå inte..

skrev aldig igår, var mycket att göra!
var på kursen på dagen. riktigt intressant faktiskt. nu ska jag få alla på jobbet att gå med i facket!! =)
o sen på kvällen kom tillie förbi. vi är ju grannar, så vi borde ses oftare än vad vi gör! vi såg den senaste american pie. tror att vi är lite för gamla för dom filmerna. lite rolig var den men väldigt överdriven! lite skrattade vi iaf.

sen pratade vi en massor, om allt möjligt. en trevlig tjej de där.
så ringde marica oxå. saknar henne juu.. van att träffa henne varje dag. hon fick ge mig lite uppdatering ifrån bagerit. kan ju hända mycket när man inte är där på tre dagar.

ikväll blir de nog lugnt. var på bolaget och köpte lite öl o cider till mig o min älskling. han hade fått mess ifrån en kompis om ngn spel kväll, eller blir de bara hemma o mysa framför en film.
ska upp vid 5 imorn. jobbigt.. har ju inte gått upp förens vid halv 8 nu i tre dagar. men lördagar brukar gå ganska snabbt på jobbet. hoppas vi inte har ngn förman. allt går så mycket bättre då, o är mycket roligare.

de e ganska bra pengar på lördagar så de får gå!

nu kom robin hem! ha en bra kväll!!


kurs

då har man varit på kurs idag. en medlemskurs inom facket. eftersom vi har startat en fackgrupp på bagerit så måste man gå denna kurs. den är på tre dagar, och är i stan. så de e riktigt skönt. slippa köra till tingan, börjar inte förens 8.30. så man har sovmorgon oxå. såå skönt att ligga kvar i sängen när robin åker till jobbet.
först var jag riktigt nervös men de löste sig ganska fort. alla är bra där. och vissa är väl lika nervösa som jag. sen är de även några som pratar på som bara den. de e bra, då slipper ja!
hade väldigt mycket rast. minst på två timmar. men jag klagar inte. de behövde jag, annars hade jag somnat.
och vi fick lunch på hwitstjärnan. god mad, så fick jag träffa min älskling i två minuter oxå. han håller på att bygga där.
två dagar till med detta. känns bra faktiskt. får se om man kan ngt mer efter dom dagarna.

har varit hemma vid mamma o pappa idag. firade henne för hon fyller ju 50 nu den 20e. men dom lämnar sverige och semestrar i egypten i två veckor, all inclusive. lite avis är man kanske. :P
min syrra och hennes sambo var oxå med. lite kul att träffa dom. var ett år sen sist. åt lite mat och snackade en hel del.
nu är vi hemma igen och slappar i soffan. robin spelar lite wii fit.
bye bye


en liten bild på dig mamma. grattis i förskott!!!


en helt vanlig tisdag

en helt vanlig tisdag idag, men inte den ångesten jag brukar ha för att de bara är tisdag. men just denna vecka behöver jag inte jobba ngt mer, förutom på lördag. men de e frivilligt.
ska på kurs nu dom här tre dagarna. ngn medlemskurs inom facket. så de ska bli intressant. och jävligt skönt att slippa jobbet för några dagar. och de e alltid riktgt skönt!


satt i säkert 30 minuter och höll på att fixa med mina bilder på datan. ville framkalla några. var jätte billigt på en sida på nätet. hade fixat iordning alla, sen gick jag ut i köket och hjälpte robin med de sista innan maten. när jag kommer tillbaka så skulle de vara klart, men neeej... då har internet slutat fungera så allt var borta..
bara att börja om. kom halvägs då blir de lika.. så nu struntar jag i de, tills mitt tålamod kommer tillbaka.



hittade denna bild, lite rolig tyckte jag. jag och robin på väg till en fest i sommras, med hjälp av hans cykel.



ROBIN 26 ÅR!!








idag fyller min underbara man 26. stoor kille nu! =)
hade en mysig och lugn förmiddag. låg kvar i sängen och dröjde ett tag. robin fick öppna några paket han fick av mig. det verkte som han blev glad iaf.
sen var vi tvugna att städa upp lite här hemma. upp med julgardinerna. sen åkte vi och köpte två tårtor vi skulle ha till kalaset. robin ville baka dom själv, men de kom vi o tänka på för sent. men de e smidigt och köpa dom färdiga bara.
robin blev överlycklig när han fick äta mat ifrån max. det är riktigt gott, men på sin födelsedag? bara han är nöjd
sen kom alla hit samtidigt som vanligt. min mamma och pappa, sen robins familj. kul att se alla umgås ihop. är ju inte så ofta de blir så. riktigt mysigt!
nu är allt diskat och i ordning igen. så nu tänkte jag mysa lite med min älskling.

 


igår var vi i tingan och bytte däck på bilarna. eller robin gjorde och jag hjälpte till så mycket som jag kunde.
skönt att ha de gjort. en morgon är de halt ute..



en bild på robins motorcykel som vi åkte mycket med i sommras. längtar tillbaka till de...


Julbord på Kneippbyn





























Hade riktigt kul på julbordet! många var riktigt fulla, men på ett bra sätt. de var (nästan) ingen som var odräglig. men alla var glada och dansade hela kvällen till DEAL som spelade.
vi hamnade vid ett jätte bra bord. precis intill dansgolvet. så de var bara att resa sig på kunde man dansa. maten var helt okej. inte super god men de fanns en hel del att välja mellan.
tror vi åkte hem där runt 12 ngt. var lagom. jag drack inte så där jätte mycket. bara de som företaget bjöd på, och marica var ju helt nykter. så vi kände oss nöjda.



wiii

har fått hem nya super mario bros till wii idag! tack mamma, en väldigt uppskattad julklapp!!
så fort man får tråkigt, finns inget att göra på datorn, eller se på tv. då finns mario där, min vän =)

skulle kunna sitta och spela hela kvällen, men vi skulle se sos gute, var ju sista programmet.
men de var ett riktigt kasst, de var ju typ bara klipp ifrån alla program. så man hade ju redan sett de.

ska försöka sova strax. ska upp tidigt imorn. börjar kl 6.00 och jobbar till 15.00. sen efter det så är det julfest.
känner mig inte jätte taggad eftersom jag är sjuk, men hoppas att de kommer vara en grym stämning på jobbet. då dras man med.
ska försöka få med marica på stan innan oxå. vill köpa ngt nytt o ha på mig. kan inte komma på vad jag ska ha av mina andra kläder.
hittade en jätte fin klänning på vila i helgen. men självklart fanns den inte i min storlek, men kanske imorn om jag har tur. eller ngn annan klänning. vi får se vad jag styr upp!

                                                                       snart är det helg!!



ett litet minne från förra julfesten på borgen!


nya influensan

Vi hade en het diskussion på en rast på jobbet idag. om man skulle vaccinera sig eller inte. jag har inte gjort det o kommer inte heller göra de. medans vissa på jobbet redan har eller ska. men när jag frågar dom varför dom ska de så vet dom inte riktigt. bara därför..
jag tycker de e lite läskigt med de där. vet inte riktigt vad dom stoppar i en. och att allt har gått så himla fort fram. är väldigt skeptisk mot de iaf. o eftersom jag inte tillhör ngn riskgrupp så avstår jag.
är även väldigt glad att jag inte har barn eller är gravid just nu, att behöva bestämma över dom, ifall dom ska få sprutan eller inte. visst att jag kan säga nej till mig själv men när de gäller ett barn.. svårt de där.
hoppas att de inte blir värre, eller att ngn man känner insjukar.


Se hela bilden












börjar bli sjuk oxå, snorig och ont i halsen. hoppas de blir bättre tills helgen.
på fredag ska vi på julfest med jobbet på kneippbyn. då vill man ju inte vara sjuk!

 

 


lite bilder ifrån 1a advent




























RSS 2.0