26 helt plötsligt!

I onsdags blev jag ett helt år äldre, så nu ska jag lära mig säga 26 sommrar :) Var ute och åt middag med familjen på resturang Allén. God mat men ogillar fortfarande att man måste betala 10:- för kranvatten.. Tack alla fina!
 
 
 

En bänkjävel i Östergravar

Vi tog en promenad ner till Östergravar o mötte upp Marica, Karin, Tillie och Johan där dom hade med sig pizza och natchos som vi kunde avnjuta i solen medans ungarna lekte. Underbara sol, underbara väder!!
 

Underbar start på semestern

Jag, Isa och hennes mommo åkte till stranden i några timmar o lekte. De var första gången och ibörjan var de lite läskigt och smutsigt.. Sand överallt ju ;) Men sen var de fullt ös!
 

Sommarfest 2012

Då var årets sommarfest med bageriet över och de var lika roligt som alltid. VI började med en förfest hemma hos en kollega redan vid 11 för att sen samla upp resten av bagarna vid Kulgården. Vi fick hoppa på en buss som skulle åka till hemlig ort och alla gissade vilt vart vi skulle. Vi hamnade iaf på Furillen för lite lunch o de var inte de bästa jag har ätit tyvärr.. Fläskarré på en lyxresturang?? 
 
Åkte sen vidare mot stan igen där de blev lite aktiviteter på Kulgården. Vi var uppdelade i två lag och skulle måla en tavla som symboliserade de positiva med vårat jobb, alla skulle måla något. Sen fick vi köra en gammal grävmaskin med en lång kätting på som vi skulle träffa däck som låg på marken. Vi hade 1 min 30 sek på oss att träffa så många som möjligt av dom sex däcken som låg där o jag träffade alla :) Var inne på mitt andra varv men då tog tiden slut.. Jävligt nöjd faktiskt!
 
Det blev även en kubbturnering där mitt lag vann ganska fort så vi kunde bara sitta på gräset o mysa. Sen att ett av motstådarlaget träffade kungen ganska fort hjälpte kanske ;)

Middagen serverades upp i en lada där de var helgrillat lamm och annat gott till. Hade en trubadur som spelade med oss hela kvällen och fick igång oss alla. Hade music quiz och dom som ville kunde gå upp och sjunga.
Sen var de fest och dans resten av kvällen tills dom helt plötsligt började släcka ner o stänga till, då var de tydligen dags att åka hem..

En mycket bra kväll och jag tackar alla bagarere för denna sommarfest!
 
 
 

Söndag!

Har haft en heldag med fina Marica och Isa i de konstiga vädret. Har varit mulet, sol, regn, blåst och strålande sol o värme. Brände mig en hel del på ryggen, klantiga jag!

Började med en promenad ner till hamnen där vi tog en glass på glassmagasinet. Sen var de häng i almedalen och senare var de lunch på Joda. Satt på en bänk och solade o pratade en massa, älskar dig vännen min!
 

RSS 2.0