Isabelle 1 år!

Idag blir våran fina underbara dotter 1 år, kan ni fatta?! Vi har haft ett underbart år med massor o skratt och kärlek, älskar denna fina tjej över allt! Du är bäst Isabelle!

Våran familj och släkt var hemma hos oss på fika idag så de blev fullt hus. Vi bjöd på kakor (tack Frida o svämmo), bullar (tack pappa) och en otroligt fin tårta av Anette Bricis! Isa fick smaka tårta men de gillade hon inte, sottade ut de och vägrade smaka igen. Får testa imorgon igen, då kanske de går ner.

Vi tackar alla som var här idag för att fira Isabelle och alla fina presenter. Hon fick bla. en ryggsäck, kudde, mikrofon, kläder, köksutrustning, bok, prinsesstält, sandleksaker m.m

 

 


Har världens bästa kille

Vi bestämde att vi skulle byta däck på bilarna idag i Jonns garage och när jag säger vi menar jag Robin och Jonn. Jag tog med mig Isabelle in till Marica och hängde med henne och ungarna så länge. När storbilen var klar sa han åt mig att åka hem o laga mat. Det innebar att bara ta in formen med makaronilåda som han hade förberätt under dagen. + har han varit o handlat, tvättat bilarna och fixat en massa.




Sitter på jobbet och räknar minuterna till...

imag0306-1 (MMS)

Sitter på jobbet och räknar minuterna tills jag får pussa på mina älsklingar


Lördag

Mys i almedalen med min familj!










Underbara solen!

Min mamma kom och hämtade Isabelle på förmiddagen och tog med henne på sångstunden på bibblan och dom hade de riktigt mysigt! Hade gått så bra och Isa var super glad att få vara där med sin mormor. Så vad gjorde jag när jag var ensam hemma? Fixade i hemmet och dammsög o hann med en dusch, roligare än så blev de inte.

Min kära vän Marica kom hit senare så satt vi oss på balkongen och Robin gjorde smoothies till oss som vi avnjöt i värmen. När Isa vaknade så drog vi ett varv på stan innan Karin och ungarna mötte upp oss. Kvällen spenderade vi hemma vid Karin o en massa tjejsnack. Tack min fina!







Sista passet för veckan

Det har varit en riktigt tung vecka på jobbet, jobbade mellan 16-02 alltså en timme mer än vanligt. Helt okej att jobba kväll men de var min rygg som pajade redan i måndags så därför var de riktigt jobbigt. Hade så ont att jag var nära på att gå hem o sjukskriva mig men de tar verkligen emot. Som tur var gick jag till naprapaten i onsdags och 550:- senare så kändes de mycket bättre.

Vi avslutade torsdagsnatten/fredagsmorgonen med godis, chips och dipp o så klart cola. Bra att få en sockerkick vid halv 1 på natten, tack J! :)


Gott med kex

Underbar dag med fint väder


Blev bjuden på lunch hemma hos en vän och ...

imag0286 (MMS)

Blev bjuden på lunch hemma hos en vän och Isabelle fick leka med hennes son. Vart är jag tror ni?


Har varit hos Naprapat för första gången o...

imag0287 (MMS)

Har varit hos Naprapat för första gången och de var riktigt otrevligt. Började med att jag fick klä av mig till underkläder och sen göra flera övningar framför honom. Sen började massagen och knäckandet med blandade känslor. De gjorde ont men samtidigt skönt. Hoppas min rygg och nacke blir bättre nu för de har gjort så ont dom här dagarna...


Tråkväder!

Myser med min fina tjej idag och hon leker så glatt med sin spis som hon fick i julklapp av Jonas, Jessica och Theo.

 


Jobbar kväll denna vecka, från 16 till 02....

imag0285-1 (MMS)

Jobbar kväll denna vecka, från 16 till 02. Riktigt bra tid, får spendera hela dagen med min fina familj.


Allt är så mycket roligare när man kan gå ...

imag0277 (MMS)

Allt är så mycket roligare när man kan gå själv och pilla på en massa nytt


Isabelle`s rum

Vi har haft en riktigt bra dag, jag och min familj. Fått en massa gjort här hemma men ändå haft tid för att mysa och fika med mina föräldrar. Min super snälla mamma och pappa har handlat hem en ny säng till oss ifrån Ikea så nu är det verkligen inge bebisrum längre. Våran stora fina tjej!






Min fina fredag.

Har varit ledig denna fredag också och de är underbart skönt. Jag Robin och Isabelle gick på sångstunden på bibblan och de var lika skoj för henne som vanligt. Värre var de för hennes mamma och pappa som fick sitta och trängas i ett litet rum med väldigt många mammor/pappor och alla barn. De verkar bli mer o mer populärt så jag hoppas dom bygger ut snart så alla kan sitta ner och faktiskt se dom som leder sångstunden.
Isabelle satt och stod, sjöng och klappade händerna, vinkade till dom andra barnen, skrattade och log, skakade ägget och bjöd även bort de till dom andra. Bra 30 minuter med andra ord :)

Vi köpte hem trall så vi äntligen fick den inglasade balkongen i ordning och de blev super bra. Far och dotter gjorde ett kanon jobb medans jag öppnade kartongerna och satt ihop fem stycken.

 

Äntligen var de dags för den efterlängtade grillingen, vi avnjöt super goda grillspett hemma vid Marica och ungarna i Tingstäde. Hade en mysig kväll, tack hjärtat mitt!

 


Bio!

På torsdags kvällen kom jag och mina kära Robin iväg spontant på bio för att se "John Carter" i 3D medans faster Frida satt barnvakt för Isa. Bra film så den rekomenderar jag starkt. Fast jag tycker 3D är överskattat om jag ska vara ärlig. Visst är de häftigt ibland men de är alldeles för tunga glasögon så jag får ont i näsan och öronen.

Mammas älskling!






Cykel och sand för första gången

Vi har köpt en cykelsadel till Isabelle och äntligen köpt en hjälm så de var bara ut o testcykla. Isabelle var lika glad som vanligt men lite skeptisk mot de hon hade på huvudet.. Gick även till sandlådan och fick känna på sand för första gången, mycket spännande och speciell känsla


 


Blev bjuda på mat hemma vid mina föräldrar...

imag0265-1 (MMS)

Blev bjuda på mat hemma vid mina föräldrar och de var lika gott som vanligt. Isabelle hade inte ro till att äta för hon ville leka med allt som finns i hennes väg eller bara sitta i sin pappas knä o bara se så där stolt ut. Tack mamma och pappa!


Kalas

Har varit i Lye för att fira Mats som fyller år. Dom bjöd på hemmagjord pizza, tårta och goa kakor. Är propp mätt och mår nästan illa men de hör till kalas.. Isabelle var på super bra humör och busade omkring o lekte med allt. Hon kröp typ fem steg resten gick hon våran duktiga tjej!


Söndag

Vi var ute i de härliga men lite kalla vädret och gick till Intersport och Jysk för att kolla om vi hittade nått roligt men icke. Men vi fick frisk luft och motion så jag klagar inte. Nu sover mitt lilla hjärta sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Vi är bjuda på mat hemma vid svämmo och Mats ikväll, de ska bli mysigt!


Njuter av morgonen med en super mysig dotter!

imag0262-1 (MMS)

Njuter av morgonen med en super mysig dotter!


Bada i diskhon är roligt


Bowling med bagarna

Var vid frissan och färgade mitt hår, klippte luggen och fick mina ögonbryn plockade. Var på Form frisörer eftersom "min" frisör har flyttat dit så då följer jag självklart med. Blev super nöjd!

På kvällen stod de bowling och pizzabuffé på menyn och de blev en riktigt lyckad kväll med fina bagare. När vi var klara på bowlinghallen gick vi vidare till en kollega och drack vdare. Kom hem runt 2 tiden och var super trött, jag börjar bli för gammal för sånt här.. Marica sov över vid oss så idag har de varit riktigt bakishäng.



 


Tandläkaren

Isabelle fick en kallelse till tandläkaren så både jag och Robin gick med henne till hennes första besök där. Det var infomation till oss föräldrar och tandläkaren tittade i två sekunder på Isa´s tänder och sen var de över. En jätte bra kvinna, hoppas vi får fortsätta och gå till henne.




Radion var på bageriet idag eftersom de ha...

imag0252 (MMS)

Radion var på bageriet idag eftersom de har kommit ut stora nyheter. Det är nu bekräftat och officiellt att vi kommer läggas ner januari/februari 2013. Vi har bara väntat på de här beslutet så samtidigt som de känns jobbigt så känns de också bra att veta. Nu är bara frågan vad jag ska göra med mitt liv..?


Älskar att vi går mot ljusare tider och at...

imag0251 (MMS)

Älskar att vi går mot ljusare tider och att de bara blir varmare och varmare för varje dag. Så här såg de ut när jag åkte hem efter jobbet idag, vackert eller hur?


Då var denna dag snart över.. Min (nästan)...

imag0249 (MMS)

Då var denna dag snart över.. Min (nästan) första arbetsdag på över ett år har jag klarat av men min rygg klagar redan. De gick bra och jag hade roligt samtidigt som jag doppade o packade en massa muffins. Och fler ska de bli nu framöver. Är ledig varje fredag i mars månad så de är skönt med fyra dagars vecka till och börja med och dom dagarna kan jag spendera med min fina familj.


Fika i solen

Idag har vi städat som galningar, var alldelses för länge sen men vad skönt de är när de är avklarat. Vi firade de med en fika på balkongen i den härliga solen. Isabelle njöt till fullo!






Lekstund

Efter alla dessa sjukdomar vi har haft nu i över en månad så var de äntligen dags för familjemys där alla mår bättre. Vi satt i Isabelle´s rum och lekte samtidigt som vi lyssnade på musik och sjöng med.










Fredagslek

Har haft mormor på besök här hemma och då blir Isabelle alltid lika glad. Dom lekte och busade så hon blev helt till sig och när mormor skulle gå blev Isa ledsen och ville inte vara med sin mamma längre. Dom får ses i helgen igen :)

 


Äntligen!

Nu börjar de äntligen kännas bättre för mig, mår mycket bättre nu på kvällen så jag hoppas de håller i sig. Har t.om kunnat vika tvätt och plocka undan här hemma vilket är första gången jag har orkat sen i måndags. Robin har varit guldvärd (är han annars också såklart) som har tagit hand om mig, Isa och allt annat o inget gnäll. Hade inte klarat mig utan honom, Du är bäst älskling!

Isabelle fick besöka en jätte bra läkare och de visade sig att hon har öroninflamation så de är bara att påbörja penicillinkuren igen då. Men allt för att hon ska må bra o börja äta igen. Hoppas hoppas hon inte kommer kräkas mer på natten, hon har gjort de sen i fredags...

Robin är i Tingstäde hos sin bror och tog med sig Isabelle så jag ligger på soffan och njuter av att må bättre och trånar efter den där chokladkakan som bara väntar på mig i köket. Ska jag eller ska jag vänta tills Robin kommer hem så kan vi avnjuta den tillsammans..? Hmm..

RSS 2.0